punts de llibre

Després de l’èxit i la bona acollida de l’any passat, aquesta propera Diada de Sant Jordi , tornarem a treure els punts de llibre al carrer per tal de configurar una nova exposició efímera, en forma de parada de venda de punts d’autor i roses, i encoratjar a tothom a regalar art el dia més bonic de l’any 🌹📖

Es seguirà el format de l’any passat. La parada la muntarem de tal manera que es veuran el punts de tots els participants. Creiem que és una bona oportunitat de sortir al carrer a mostrar els nostres treballs. L’objectiu és donar molta més visibilitat als punts, a través d’una mostra efímera.

Activitat exclusiva pels socisEls que teniu clar que participareu, podeu enviar un correu electrònic perquè anem preveient el muntatge.

Indicacions:

– Dos punts de llibre per artista, mínim de 2 mil·límetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada. 

– Si voleu les cartolines tallades, les podreu passar a buscar -sense cap cost – a qualsevol dels dos col·laboradors nostres. Disponibles a partir del 13 de març

  • Taller d’Emmarcació marcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
  • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mataró

La recollida de punts de llibre serà el dijous dia 18 d’abril, de les 18h a les 20h al local del Carrer de Sant Pelegrí (cantonada amb Carrer de Pascual Madoz).  

Cal indicar, a llapis, a darrere de cada punt, el vostre nom i el preu de venda.

A disposar per qualsevol dubte! Us animem a participar-hi!