Agenda del socio

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS

Dissabte, 9 de julio de 2022, a  les 19:00 hores en primera convocatòria i, a les 19:30  hores, en segona convocatòria  A la Sala El Racó, del Casal , Carrer Bonaire 25, 2n pis . Mataró, amb la següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

 1. Salutació del President de l’Associació
 2. Lectura de l’Acta anterior i aprovació, si s’escau
 3. Presentació de l’Estat de Comptes i aprovació, si s’escau
 4. Altes i baixes de socis.
 5. Memòria i Valoració de les activitats que ha organitzat l’Associació durant el
  2021/22
  5.1 Activitat Ordinària
  5.2 Biennal
 6. Renovació Junta Actual
 7. Torn Obert de paraules

Mataró, 20 de juny de 2022

us hi esperem a tots

PERE ANGLADA

Ens complau assabentar-vos que el proper divendres 18 de setembre obrirem una nova exposició a l’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró i el Maresme. Pl. de Can Xammar, 2, de Mataró.
L’autor de la mostra que presentem és en Pere Anglada, responsable en cap de la il·luminació escènica del Grec i del Mercat de les Flors.
En aquesta ocasió ens presenta, tal com ens explica el propi autor, el seu treball LIGHTING FROM THE DARKNESS ( Il·luminant des de la foscor ) que sota el format i/o la tècnica  de fotografia ens mostra la seva creació de pintar amb llum, des de la foscor total, durant un temps d’exposició de 30 segons, amb pinzells de llum ( llanternes de diferents mides i colors ) amb els que va pintant sobre els objectes o models. Sense cap retoc posterior.
L’exposició romandrà oberta des del 18 de setembre fins l’11 d’octubre de 2020 en els horaris indicats en el flyer adjunt.
Esperem que aquesta exposició mereixi el vostre interès tant en visitar-la com en fer-ne ressò gràcies als vostres mitjans i entorn.
Agraint-vos per endavant la vostra visita, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment
Antoni Luis, Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

L’ 1 d’octubre tornarem a exhibir a l’ Ateneu de la Fundació Iluro, la nostra
tradicional mostra col·lectiva amb la que inaugurem la temporada artística.
Ateses les circumstàncies d’enguany, l’actual edició comença més tard que de
costum però amb la mateixa intensitat, si no més, que en darreres
convocatòries.
Creiem que l’art ha de confiar en poder manifestar-se i exhibir físicament,
presencialment, sense menystenir la funció divulgativa de les xarxes, però
posant l’accent en l’experiència emotiva de l’admiració de les obres en directe.
El gruix de seguidors i seguidores, participant en aquesta tradicional col·lectiva,
permeten gaudir, tan els autors i autores com el públic, d’aquesta rica
representació .
Aquest any l’artista convidat és el recent traspassat Josep Maria Gomis a qui
ens fa especial emoció dedicar-li la present mostra.
També recordarem amb afecte en Josep Serra i en Lluís Jubinyà que havien
participat en diverses ocasions i que aquest any ens han deixat.
Per motius del tancament de les escoles no vam poder lligar la presència dels
joves estudiants de batxillerat artístics de la nostra ciutat, però esperem que
reprendrem aquest apartat en la propera edició.
Aquesta Sant Lluc és per a tots nosaltres.

· Exposició Francisco Lamela

Ens complau fer-vos saber que el proper divendres 21 d’agost posarem en marxa una nova exposició a la Sala d’Exposicions Sant Lluc del Casal Nova Aliança, c/ Bonaire, 25 baixos, de Mataró.
En aquesta ocasió la mostra anirà a càrrec de Francisco Lamela, soci nostre, que, sota el títol de «Puntillisme extrem»ens presenta la seva primera exposició individual amb un varietat dels seus elaborats treballs fets ambla tècnica del puntillisme a la ploma amb resultats sorprenents.
L’exposició s’inicia el 21 d’agost i romandrà oberta fins el 13 de setembre .
Ens agradaria que poguéssiu visitar l’esmentada mostra i que tinguem l’ocasió de poder compartir aquest plaer amb vosaltres i l’artista, tot pregant-vos que us en feu ressò en el vostre entorn i amb elsvostres mitjans.
Agraint-vos una vegada més la vostra atenció, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment
Antoni Luis i Planas. Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

·  Punts de Llibre

Benvolguts consocis i consòcies
Com a President de l’Associació vull fer-vos patent el reconeixement de tota la Junta i el meu propiper haver estat tan generosos a  participar en aquest esdeveniment especial, com ho ha estat aquestany, l’exposició de punts de llibre, doncs heu contribuït en escreix a fer que aquesta mostra, que enguany tenia el caràcter de solidària amb la crisi de la pandèmia, hagi estat tot un èxit tant en l’aspecte artístic qualitatiu com quantitatiu. El mèrit de tot plegat ha estat vostre i cal que aquestgest, com a mínim , sigui preuat com es mereix.

Per a la vostra informació us passem les dades en xifres d’aquesta exposició :

290 punts de llibre exposats

73 artistes participants

90 punts de llibre venuts

2630 Euros recollits que aniran a l’Hospital de Mataró.


Moltíssimes gràcies, novament, a totes i tots.
Amb tot l’afecte,
Antoni Luis i Planas
President de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró 

·  Taller de dibuix: Com les mides de l’espai on es realitza el taller  no permeten  guardar les distàncies obligatòries marcades per sanitat el Taller de Dibuix  s’atura  temporalment fins que sanitat  marqui la normativa per reprendre l’activitat.

·  Diari del confinament: Molts de vosaltres ja hi participeu i ja heu facilita la informació de les vostres obres,  moltes gràcies.  Els que n’heu penjat més de dos, la setmana vinent us direm quines són les que haureu de portar. 

·  Els que encara no heu participat, i teníeu la intenció de fer-hoel 19 de juliol s’acaba el termini perquè pengeu a INSTAGRAM  dibuixos que hagueu fet durant el confinament; els heu d’etiquetar amb #AvuiHoDibuixo i #entitatsdesdecasa.  Si algú no té instagram m’ho fa arribar i ho penjarem nosaltres.

        Ja estem treballant en la preparació de l’exposició , us informarem d’on i quan  es realitzarà , de  moment  tenim més de 120 participants. Estem molt contents !!!

Moltes gràcies a tots!

AVANTATGES DE COMPRAR AL COMERÇ DE MATARÓ

Benvolgudes,      

Benvolguts,

Som Negoci Empresa Mataró (NEM), l’associació de comerç i serveis de Mataró. Us volem presentar una proposta que us pot beneficiar a vosaltres com a empresaris i als empleats en plantilla de la vostra empresa.

Amb motiu de la situació que estem vivint amb el COVID-19, el comerç local i serveis de la nostra ciutat és el que està patint més, molts d’ells ha hagut de fer el tancament obligatori pel Reial Decret de l’Estat durant aquest període. És per això que volem fomentar la compra i que la major part dels vianants comprin al comerç local per la importància que té i donar vida a la nostra ciutat de Mataró.

Us volem oferir una targeta a tots vosaltres perquè en el moment de fer les vostres compres també us pugueu beneficiar amb descomptes, promocions, etc… , Un cop el comerç i servei torni a obrir les seves portes amb aquestes targetes podreu anar a comprar a qualsevol negoci que estigui adherit al Club de Compres,  fes clic 👉  AQUÍ (per veure els negocis)

Ompliu aquest formulari de sota i et farem arriba la teva targeta de forma virtual i/o fisca a la vostra empresa perquè pugueu fer les compres amb promocions i descomptes especials.

Salutacions!

Lia Barot

Resp. Dinamització Comercial


c. Sant Benet 43, loc. 1. 08302 – MATARÓ. Tel. 93.796.03.51  

www.nem.cat