Agenda del socio

Convocatòria | Assemblea general ordinària de socis 2023

El proper dilluns dia 20 de novembre de 2023 a les 18:30h (en primera convocatòria) i/o a les 19h (en segona convocatòria), tindrà lloc l’Assemblea general ordinària de socis de 2023

Enguany, l’Assemblea es celebrarà al CATEB (Col·legi d’Aparelladors) – (Pl. de Can Xammar, 2) amb l’ordre del dia següent

Torna la “Col·lectiva 15×15. Mercat d’Art” – BASES

Com és habitual en aquestes dates, ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos el retorn de la “Col·lectiva 15×15. Mercat d’Art“.

Fem adjunt les bases de participació on hi podreu trobar les dates de lliurament de les obres i el format d’exposició d’enguany.

Atenció! També hi trobareu alguna novetat! L’exposició s’obre a nous formats!

Per qualsevol dubte, no dubteu en contactar-nos a través del correu electrònic associaciosantlluc@gmail.com

US ANIMEM A PARTICIPAR- HI  !!!!!

BASES DE PARTICIPACIÓ

  • Podran participar-hi tots els socis de l’Associació Sant Lluc per l’Art, gratuïtament.
  • També qualsevol artista, major d’edat, no associat/da, abonant 10€.

Lloc exposició: sala d’exposicions del CATEB (Plaça de Can Xammar, 2 – Mataró)
Dates exposició: de l’1 de desembre 2023 al 14 de gener 2024.
Suport: l’obra ha de ser, preferiblement, sobre paper, de no menys de 300gr.
Tècnica i tema: lliures.
Mides: L’obra (l’espai total a treballar) ha de ser de 15 x 15 cm. S’ha de deixar, però, 1 cm
per costat, en blanc (el suport final del paper ha de mesurar 17×17 cm). La intervenció no
pot traspassar les mides establertes.

Les obres es poden emmarcar, si es vol. El tipus de marc és lliure, així com també les mides del marc.
NOVETAT: aquest any, s’obre la participació a l’escultura; així doncs, podran presentar-se obres en volum que no sobrepassin, en cap dels seus costats, les mesures de 15 x 15 x 15cm. Novament, la tècnica i tema és lliure.
Venda directa: des del mateix dia de la inauguració, qui vulgui adquirir una de les obres exposades ho podrà fer i emportar-se-la al moment. Al seu lloc hi quedarà un punt vermell.
Rebuda de les obres: els dies 22 i 23 de novembre de les 18:00h a les 20:00h al CATEB (Plaça de Can Xammar, 2 – Mataró)
IMPORTANT: Quan es deixi l’obra, s’ha de dir si es vol vendre i, si és així, indicar el preu de venda.
Retorn de les obres: es podran passar a recollir el dia 17 de gener de les 17:00 a les 20:00h al CATEB.

15×15

Ja estem preparant la tradicional exposició 15×15 que realitzarem a la Delegació Comarcal del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica ( Col·legi d’Aparelladors)

Us enviem les indicacions ! Atenció que hi ha novetats ….

·         Dates de l’exposició del 16 de desembre al 8 de gener de 2023

·         Suport: l’obra ha de ser sobre paper o cartolina de no més  de 300g.

·         Tècnica i tema: lliures.

·         Mides: el suport de paper ha de mesurar 17 x 17 cm i , l’obra en sí 15 x 15cm, s’ha de deixar doncs un marge al voltant d’1cm per cada costat.

·         La recollida de les obres a exposar serà el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2022 , de les 18:00 a les 20:30 h  al carrer Sant Pelegrí cantonada carrer Madoz ( baix)

·         El retorn de les obres: serà al mateix lloc els dies 11 i 12 de gener de 2023, de les 18:00 a les 20:30 h.

·         Aquesta edició està oberta a artistes que no són socis.

·         La participació és gratuïta pels socis  i de 10€ pels no socis

El 15×15/ 2022  l’oganitzem com a Mercat d’Art  pre-nadalenc per això és necessari que, quan ens deixeu l’ obra,  ens dieu si la voleu vendre i, si és així, dir-nos a quin preu.

·         Venda d’obra: Hi haurà  venda directa des del  mateix dia de la inauguració. Qui  vulgui adquirir una de  les obres  exposades ho podrà fer directament i emportar-se-la al moment. Al seu lloc hi quedarà un punt vermell.

·         Reserva d’obra: Qualsevol obra reservada s’haurà de recollir com a màxim el 8 de gener, darrer dia de l’exposició

Cordialment

Novament Parelles Artístiques.. Col·laboració amb ALTERTARTE

Ens plau tornar a convocar-vos 

pintors, fotògrafs, gravadors, escultors , ceramistes , dissenyadors… a participar en el Programa Parelles Artístiques que ens  proposa el Programa Alterarte, amb qui col·laborem  des de fa uns 10 anys

Us  deixo l’enllaç i el text que veureu al seu web on explica en què consisteix el programa 

» Colaboración con La Fundación Centro Médico Psicopedagógico de Osona (FCMPPO) participando en el Proyecto Parejas Artísticas, con la creación de 10 parejas con artistas de la Asociación Sant Lluc por el Arte de Mataró. Parejas Artísticas se basa en una exposición itinerante de obras artísticas que son fruto del trabajo a “cuatro manos” entre artistas amateurs —usuarios de los servicios de salud mental— y artistas profesionales, que trabajan por parejas.

Además de la vertiente de sensibilización, el otro gran objetivo de la iniciativa es facilitar la expresión y la creatividad de los artistas amateurs que participan. Por este motivo, la importancia del proyecto no recae sólo en el producto final que se expone, sino en el proceso creativo que vive cada pareja artística: el diálogo, el intercambio de experiencias, el vínculo que se forma, etc.
En cada edición, cuando finaliza el recorrido de las exposiciones, las obras son subastadas en un acto público que cierra la edición, y los donativos que se recogen se utilizan para dar continuidad a la iniciativa.»

NEM

Més de 90 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura en una nova edició del Museu Obert que tindrà lloc del 14 al 23 de maig.

Amb la col·laboració de l’Associació Sant Lluc per l’Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat, enguany a aquesta acció es suma La Destil·leria que cedirà 5 obres d’art perquè el aparadors de la ciutat es transformin en una gran galeria d’art.

Per Martin aquesta és una acció ja consolidada, que s’ha convertit ja en una cita fixa en el calendari de la ciutat i cada any engresca a més participants. Com cada any la campanya coincideix, a més, amb el Dia Internacional dels Museus que es celebra el 18 de maig.

LLIURAMENT

Moment del lliurament per part de l’activista cultural i crític d’art Pere Pascual «PIC» a l’Associació Sant Lluc, de tres cartells de la seva col·lecció, corresponents a la EXPOSICIÓ COL·LECTIVA «SANT LLUC» dels anys 1972 i 1973.

Agraïm la generositat del gest i la satisfacció de’enriquir la documentació i fons d’art de l’associació, tota vegada que cada cartell és tanmateix un original.

Un cop més moltes gràcies

Punts de Llibre

Benvolguts consocis i consòcies
Com a President de l’Associació vull fer-vos patent el reconeixement de tota la Junta i el meu propiper haver estat tan generosos a  participar en aquest esdeveniment especial, com ho ha estat aquestany, l’exposició de punts de llibre, doncs heu contribuït en escreix a fer que aquesta mostra, que enguany tenia el caràcter de solidària amb la crisi de la pandèmia, hagi estat tot un èxit tant en l’aspecte artístic qualitatiu com quantitatiu. El mèrit de tot plegat ha estat vostre i cal que aquestgest, com a mínim , sigui preuat com es mereix.

Per a la vostra informació us passem les dades en xifres d’aquesta exposició :

290 punts de llibre exposats

73 artistes participants

90 punts de llibre venuts

2630 Euros recollits que aniran a l’Hospital de Mataró.


Moltíssimes gràcies, novament, a totes i tots.
Amb tot l’afecte,
Antoni Luis i Planas
President de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró 

·  Taller de dibuix: Com les mides de l’espai on es realitza el taller  no permeten  guardar les distàncies obligatòries marcades per sanitat el Taller de Dibuix  s’atura  temporalment fins que sanitat  marqui la normativa per reprendre l’activitat.

·  Diari del confinament: Molts de vosaltres ja hi participeu i ja heu facilita la informació de les vostres obres,  moltes gràcies.  Els que n’heu penjat més de dos, la setmana vinent us direm quines són les que haureu de portar. 

·  Els que encara no heu participat, i teníeu la intenció de fer-hoel 19 de juliol s’acaba el termini perquè pengeu a INSTAGRAM  dibuixos que hagueu fet durant el confinament; els heu d’etiquetar amb #AvuiHoDibuixo i #entitatsdesdecasa.  Si algú no té instagram m’ho fa arribar i ho penjarem nosaltres.

        Ja estem treballant en la preparació de l’exposició , us informarem d’on i quan  es realitzarà , de  moment  tenim més de 120 participants. Estem molt contents !!!

Moltes gràcies a tots!

NEM

AVANTATGES DE COMPRAR AL COMERÇ DE MATARÓ

Benvolgudes,      

Benvolguts,

Som Negoci Empresa Mataró (NEM), l’associació de comerç i serveis de Mataró. Us volem presentar una proposta que us pot beneficiar a vosaltres com a empresaris i als empleats en plantilla de la vostra empresa.

Amb motiu de la situació que estem vivint amb el COVID-19, el comerç local i serveis de la nostra ciutat és el que està patint més, molts d’ells ha hagut de fer el tancament obligatori pel Reial Decret de l’Estat durant aquest període. És per això que volem fomentar la compra i que la major part dels vianants comprin al comerç local per la importància que té i donar vida a la nostra ciutat de Mataró.

Us volem oferir una targeta a tots vosaltres perquè en el moment de fer les vostres compres també us pugueu beneficiar amb descomptes, promocions, etc… , Un cop el comerç i servei torni a obrir les seves portes amb aquestes targetes podreu anar a comprar a qualsevol negoci que estigui adherit al Club de Compres,  fes clic 👉  AQUÍ (per veure els negocis)

Ompliu aquest formulari de sota i et farem arriba la teva targeta de forma virtual i/o fisca a la vostra empresa perquè pugueu fer les compres amb promocions i descomptes especials.

Salutacions!

Lia Barot

Resp. Dinamització Comercial


c. Sant Benet 43, loc. 1. 08302 – MATARÓ. Tel. 93.796.03.51  

www.nem.cat