Agenda del soci

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS

Dissabte, 9 de julio de 2022, a  les 19:00 hores en primera convocatòria i, a les 19:30  hores, en segona convocatòria  A la Sala El Racó, del Casal , Carrer Bonaire 25, 2n pis . Mataró, amb la següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

 1. Salutació del President de l’Associació
 2. Lectura de l’Acta anterior i aprovació, si s’escau
 3. Presentació de l’Estat de Comptes i aprovació, si s’escau
 4. Altes i baixes de socis.
 5. Memòria i Valoració de les activitats que ha organitzat l’Associació durant el
  2021/22
  5.1 Activitat Ordinària
  5.2 Biennal
 6. Renovació Junta Actual
 7. Torn Obert de paraules

Mataró, 20 de juny de 2022

us hi esperem a tots

ART EN VIDRE

ARTESANS I ARTISTES, Comissariat per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martinez. Del 9 de juliol a l’1 d’agost de 2021 al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró

El proper divendres 9 de juliol obrirem portes de la darrera exposició de la temporada 2020-2021 a l’espaidel Col·legi d’Aparelladors de Mataró amb la mostra ” ART EN VIDRE – Artesans i artistes ”  comissariada per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martínez, dins de la col·laboració amb l’Associació Vidre Bufat,que en són els organitzadors.Aquesta mostra romandrà oberta fins l’1 d’agost. Com activitat complementària, l’endemà de l’obertura, el dia 10 de juliol , tindrà lloc una demostració detalla en vdire a càrrec de Ramon Artigas que es farà a l’espai obert de la plaça de Can Xammar, davant mateixdel Col·legi d’Aparelladors, en l’horari que indica el cartell que adjuntem.
Tal com ens indica Marcel Estrems, ” En l’exposició “Art en Vidre” es podran veure obres dels artistes MartaDuran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats d’una o altra manera en el món del vidre.Al seu costat obres dels artesans de la cooperativa i dels seus descendents, peces fetes amb diferents tècniques,cap en la tècnica del bufat, però algunes sí  amb la canya de vidrier, altres com pintura sobre vidre, vidre a laflama, fussing i creacions amb vidre reciclat.Aquesta exposició vol ajudar a posar de manifest que ” Mataró és , i ha de ser, una ciutat vidriera ” “Esperem poder saludar-vos en aquesta interessant exposició i, com sempre, us agraïm per endavant que ens feu de ressò dins del vostre enton i àmbit proper així com en els vostres mitjans de comunicació.

ANTONI LUIS

Sala Casal Aliança de Mataró del 2 al 25 de juliol

Antoni Luis presenta properament una exposició amb doble contingut temàtic i diverses tècniques i estils dins de la pintura.
El tema de les 4 Estacions pretén mostrar una transició gradual d’un motiu pictòric recurrent en l’autor, que va des del paisatgisme amb ribets expressionistes passant per una certa abstracció figurativa fins esbravar-se en un geometrisme abstracte on el color i les seves combinacions proven de resumir de manera minimalista el paper dels colors en cadaèpoca de l’any. 
El segons grups exposat parteix d’un homenatge en record de qui va ser el seu mestre, Jordi Arenas, de qui es va complir el centenari del seu naixement. A tal fi ha treballat amb el títol ” Mediterrànies”  evocant una obra important que sempreva presidir el menjador de la casa familiar dels Arenas i que duia com a títol ” Mediterrània” ( avui forma part del fonsd’Art de Ca l’Arenas ) representant , en una peça de mides importants, una figura femenina semi nua, de bellesa arquetípica,descansant enfront d’un paisatge costaner del nostre Mar. L’estil, l’ordre, la contenció, la perfecció, la gama de blaus i altres colors emprats amb subtilesa, són un paradigma del seu ideal estètic , pictòric i artístic entroncat en el noucentisme.És coneguda l’anècdota que Jordi Arenas, capbussant-se al mar amb ulleres de bussejar per primera vegada, va descobrirun nou món de colors que va influir en el cromatisme de la seva obra posterior de manera ben perceptible. Un exemple ben notori d’aquest canvi el tenim en el quadre “Resurrèxit”  on els àngels i Jesús ressuscitat són com nedadors a sota d’unaaigua de colors esplendorosos.
Prenent com a referents aqeustes dues peces, Antoni Luis crea un arquetip simple d’un cap d’una ondina o divinitat marinai el representa en diverses mides i formats rere una cortina de colors llistats  que volen evocar la rica varietat que conformava lla paleta del seu mestre. Tot plegat, sense cap més pretensió que, tenint en compte la pròpia estètica i estil, dedicar aquesttreball a la memòria del recordat mestre.
La mostra ” 4 Estacions + Mediterrànies”  s’exposarà a sala Casal Aliança de Mataró del 2 al 25 de juliol, gràcies a l’ajut de l’equipde muntatge i al préstec d’algunes obres de propietat particular.
Com sempre us esperem per a compartir el plaer de la vostra companyia i aprofiten l’avinentesa per a demanar-vos que en feu ressò en el vostre entorn i mitjans de comunicació a l’abast.

ASSEMBLEA  GENERAL ORDINÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ DE SANT LLUC PER L’ART

Com els  límits d’aforament  ja ens permeten poder realitzar reunions amb més assistents, creiem que és el moment  per celebrar ASSEMBLEA  ORDINÀRIA  ANUAL  DE SOCIS, és per això que us 
convoquem:

EL DIJOUS,  1 DE JULIOL DE 2021,  A LA DELEGACIÓ DEL COL·LEGI D’APARELLADOES I ARQUITECTES TÈCNICS  DE MATARÓ. Carrer d’en Xammar, 2, 08301 Mataró, Barcelona

A LES 19:00 H EN PRIMERA CONVOCATÒRIA  I  A LES 19:30 H EN SEGONA, aquesta fórmula de dues convocatòries és obligatòria, l’ordre del dia serà la que segueix:

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA  GENERAL ORDINÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ DE SANT LLUC PER L’ART QUE SE CELEBRARÀ  EL DIJOUS  1 DE JULIOL DE 2020  A LA DELEGACIÓ DEL COL·LEGI D’APARELLADOES I ARQUITECTES TÈCNICS  DE MATARÓ,

A LES 19:00 H EN PRIMERA CONVOCATÒRIA  I  A LES 19:30 H EN SEGONA

ORDRE DEL DIA

 1. Salutació del President de l’Associació
 2. Lectura i aprovació de l’Acta anterior.
 3. Presentació de l’Estat de Comptes i aprovació, si s’escau
 4. Altes i baixes de socis.
 5. Memòria i Valoració de les activitats que ha organitzat l’Associació durant el  2020
 6. Presentació de les activitats de l’any 2021
 7. Torn obert de paraules

Mataró, 12 de juny  de 2021

Antoni Luis, President

Esperem la vostra assistència

RE-AMIMAR

divendres 22, inaugurem a la sala Casal l’exposició RE-ANIMAR

A partir de les 18:30 podrem veure aquesta interessant i diferent proposta. Estarà fins el 22 de juny.

 • Re-animar és un projecte d’art  interdisciplinar portat a terme pel Departament de Música de l’Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt des de l’any 2018. 
 • Re-animar acosta l’art contemporani als alumnes a través de la creació artística (plàstica, musical i literària). A partir d’objectes trobats en tres àmbits (muntanya, mar i poble), els alumnes construeixen per grups, obres plàstiques que serveixen d’inspiració per a la creació de partitures musicals i microrelats. 
 • Al llarg del procés s’estableix un diàleg amb els artistes plàstics Mònica Campdepadrós i David Abrodos i amb el compositor contemporani Gerard Valverde per guiar i assessorar els alumnes. El projecte culmina exposant les obres creades i escoltant les músiques mitjançant un link que s’obre a partir d’un codi QR. 
 • Aquest projecte ha estat guardonat amb un dels Premis Baldiri Reixac de la categoria estímul l’any 2019 i s’ha presentat a les segones  Jornades d’Innovació Pedagògica a la UAB el maig del 2019 i al Màster per a Professorat

Torna la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró

Aquesta serà la primera acció que organitza NEM (Negoci Empresa Mataró) al carrer després de l’esclat de la pandèmia i tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de maig durant tot el dia

En paral·lel, del 14 al 23 de maig es posa en marxa el Museu Obert, una activitat que omplirà la ciutat d’art amb la participació de més 90 establiments comercials

Mataró, 10 de maig 2021 Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la seva primera acció al carrer després de més de 15 mesos aturades per la pandèmia i organitza la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró. Dissabte 15 de maig, de 10 del matí a 8 del vespre, la Plaça de l’Ajuntament acollirà un total de 22 artistes que exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una gran galeria d’art.

Després que el 2020 la cita s’anul·lés pel coronavirus, en aquesta edició, que es commemoren els 25 anys des del seu naixement, la fira ha reduït les seves dimensions per poder adaptar-se a les condicions sanitàries actuals d’aforament. Xavier Martin, president de NEM explica que en la seva totalitat “són artistes fidels a la cita i que vindran de tot el territori català amb moltes ganes de mostrar la seva obra després de tants mesos sense poder fer-ho”.

La fira està patrocinada per PINMAT, que a més, organitzarà un concurs a les xarxes socials obert a tota la ciutadania i on es podran guanyar lots de productes de belles arts.

Museu Obert, del 14 al 23 de maig

Més de 90 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura en una nova edició del Museu Obert que tindrà lloc del 14 al 23 de maig.

Amb la col·laboració de l’Associació Sant Lluc per l’Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat, enguany a aquesta acció es suma La Destil·leria que cedirà 5 obres d’art perquè el aparadors de la ciutat es transformin en una gran galeria d’art.

Per Martin aquesta és una acció ja consolidada, que s’ha convertit ja en una cita fixa en el calendari de la ciutat i cada any engresca a més participants. Com cada any la campanya coincideix, a més, amb el Dia Internacional dels Museus que es celebra el 18 de maig.

ATENCIÓ!!  S’ha adherit un nou NEGOCI

GESCOBAR ADVOCATS I ASSESSORS Av. Puig i Cadafalch, 181  

Ja són 59 els establiments adherits i 832 els beneficiaris de targeta!!! APROFITA’L!!

https://www.nem.cat/avantatges/club-de-compres/establiments-adherits/

PEPITA MASAFRETS

Pepita Masafrets ens presenta la seva exposició “Sensacions viscudes”, representació amb materials de reciclatge i reaprofitament de façanes i detalls d’edificis i cases. 
Les seves obres estaran exposades del  23 d’abril al 16 de maig  a la Sala d’Exposicions Sant Lluc delCasal Aliança de Mataró, c/ Bonaire, 25 baixos.

NURIA CANDAU

Exposició del 9 d’abril al 2 de maig de 2021 al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes  Tècnics

EXPOSICIÓ PUNTS DE LLIBRE 2021

Esperem que tots estigueu bé !!! 
Sembla que podem anar reprenent l’activitat amb una certa normalitat. Per tant, us animem a participar en la propera exposició Col·lectiva PUNTS DE LLIBRE 2021 que ja hem programat. 

Com ja sabeu és una activitat exclusiva per a socis en la que us animem a participar

Lloc: Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró

Dates de l’exposició: del 21 de maig  al 27 de juny  de 2021

 • Dos punts de llibre per artista
 • Tècnica i tema lliures
 • Suport, cartolina, d’un mínim de 2 milímetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada

Si voleu les cartolines  tallades, ja les podeu passar a buscar -sense cap cost – a  qualsevol dels dos col·laboradors nostres. 

 • Taller d’Emmarcació marcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
 • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mataró

Els punts de llibre els heu de portar els dies 10  o 11 de MAIG de 2021 de les 19h a les 20:30h, a la Secretaria de l’Associació, carrer Bonaire 25

DINS

Col·lectiva de dibuix

Artistes participants : Esther Aliu, Màximo Almeida, Roser Busquets

Teresa Roig, Luisa M. Segura i Josep Manel Vegas

Comissària : Teresa Roig

Del 26 de febrer al 28 de març de 2021 – Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró

Aquesta mostra col·lectiva de dibuix força heterogènia, a cura de Teresa Roig, qui també hi participa com a artista, té en comú el títol de l’encapçalament de l’exposició ( ­_DINS ) que és el subtil nexe que enfila les diverses formulacions, tècniques i estils de cadascun dels participants entorn a la particular forma d’expressar i explicar la visió o la idea que, sota el lema de _DINS, ha estat instigada o inspirada pel confinament , la reclusió, el tancament dins de la bombolla que la pandèmia ens ha imposat de manera forçosa.

Hi ha treballs de dibuix que són ja una obra total per si mateixos, en tant que n’hi ha d’altres que són una formulació, una estructura bastida cap una obra posterior. Altres peces defineixen un interior mínim reclòs en un pot de vidre i altres adrecen la mirada cap a la persona que es mou per casa, o els objectes quotidians que ens envolten, en contrast amb aquelles que obren una finestra per mirar de dins cap a fora, cap el futur encara que estiguem envoltats de parets.

En definitiva, però, serà cada visitant de la mostra qui traurà les seves conclusions a partir de la contemplació d’uns plantejaments honestos i molt personals que identifiquen cada obra amb llur autor o autora i la reflexió abocada en cada dibuix.

Desitgem que tothom pugui gaudir d’aquesta mostra que ha estat muntada amb molta cura i on us hi esperem com sempre.

ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L’ART MATARÓ

VILARDELL

PINHAI

DEL 22 DE GENER AL 14 DE FEBRER DE 2021

COL·LEGI D’APARELLADORS DE MATARÓ

 El divendres 22 de gener a 2/4 de 7 de la tarda obrim portes a una nova exposició de la nostra Associació dins l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró.

Sota els titulars destacats al principi, i en el full de sala digital adjunt, l’artista Fco. Javier Lozano VILARDELL ens presenta la seva darrera producció de pintures , en aquesta ocasió acríliques, sobre tauler.

Lozano VILARDELL és llicenciat i doctor “cum laude” en Belles Arts per la Facultat de Barcelona on, actualment, exerceix de professor .

El seu historial acadèmic, artístic i les seves aportacions al coneixement i la recerca dins de l’art és extens, havent conreat l’escultura, el dibuix, el gravat i la experimentació en tècniques 3D.

Les seves pintures combinen abstracció i figuració geomètrica alhora , en un diàleg permanent entre geometria i cromatisme tractant d’aconseguir crear una realitat paral·lela, emprant símbols que construeixen espais i estructures seguint una pauta quasi bé musical, sense donar sensació tridimensional, sinó més aviat valent-se de línies, formes i trames amb un ritme ben combinat entre espais i formes on l’observador pot parar atenció o descansar-hi.

Tot plegat en una combinació creativa que vol atraure la mirada al mateix temps que vol remarcar la pròpia identitat, sense renunciar , emperò, a la qualitat i a una determinada derivada estètica a la que l’abstracció actual ha donat cabuda, com una versió important dins de l’art contemporani.

Aquesta exposició romandrà oberta fins el 14 de febrer de 2021

Teresa Oller

Amb la present trobareu el fulletó de la nova exposició que penjarem a l’espai de la Sala d’Exposicions Sant Lluc del Casal Aliança de Mataró, c/ Bonaire 25 baixos.Aquesta nova mostra és a càrrec de l’artista gravadora, membre del col·lectiu Tarlatana,Teresa Oller, que ens presenta el seu treball ” Biai_X ” , un recull de treballs elaborats amb la tècnica del gravat, monotip i collograph, que denoten les diverses disciplinesen les que es mou l’artista. Tal com ja ve explicat en el fulletó adjunt , aquesta mostra s’obrirà el divendres 11 de desembre de 2020 i romandrà exposada fins el 4 de gener de 2021.Com sempre, no cal dir-ho, estarem molt contents si veniu a visitar aquesta interessant exposició i us agrairem que ens ajudeu a fer-vos ressò de la mateixa dins dels vostres mitjans i entorn propers.
Ben cordialment
Antoni Luis i Planas – Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

MATARÓ DIBUIXA. Des del confinament

Ateneu de la Fundació Iluro, del 5 de novembre al 6 de desembre

Aquest és un projecte conjunt, obert i transversal, començat el mes d’abril de 2020, generat i canalitzat a
Instagram en temps de confinament i de pandèmia, on participen més de 150 persones amb els seus
dibuixos.
Si es presenta l’art com la representació de la individualitat, el que presentem en aquesta mostra no és
tant el resultat d’aquesta individualitat com els artistes. Una bona part dels quals no estan dins el mercat
de l’art ni es plantegen si el terme els escau. . Molts compaginen la seva activitat de dibuixants amb una
professió que no sempre te a veure amb el món de l’art. Dibuixen per relaxar-se, per expressar la seva
creativitat, dissenyar o per comunicar-se sense cap intenció artística.
Tots tenen en comú la ciutat de Mataró i haver dibuixat en aquests temps de confinament que ens ha
tocat viure i en que hem hagut d’aprendre noves maneres de socialitzar o gestionar sentiments
sobrevinguts, com la por, la incertesa o la desorientació. Quan ens ha arribat el regal inesperat de la
desacceleració imposada hem hagut d’aprendre a corre-cuita a conviure amb nosaltres mateixos i els
nostres pensaments i, molts, hem decidit dibuixar

Organitzen l’Associació Sant Lluc per l’Art i Amàlia 17/Tallers

Foto, Luisa Maria Segura. Disseny Amàlia 17/Tallers

RICARDO PARABERE

 Ens plau informar-vos de què el proper 30 d’octubre obrirem una nova exposició a la sala d’exposicions San Lluc del Casal Aliança de Mataró. Aquesta exposició és la primera mostra individual del nostre soci RICARDO PARABERE, jove artista argentí resident a Mataró, que per a la seva primera exposició ens presenta els seus treballs sobre el paisatge urbà de la nostra ciutat sota l’explícit títol de “MATARÓ”.Aquesta exposició romandrà oberta fins el 22 de novembre.Com sempre, dir-vos que esperem gaudir de la vostra amable presència i demanar-vos que us feu ressò de la mostra dins dels vostres mitjans i entorn.

OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES

Adjunt us mostrem un escrit i un fulletó relatiu a la propera exposició del Col·legi d’Aparelladors de Mataró i el Maresme. Es tracta de l’exposició “OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES” promoguda per la nostra Associació i la col·laboració de més d’una vintena d’amics, amigues i entitats que ens han cedit obra per a realitzar aquesta mostra que vol homenatjar Jordi Arenas en el centenari del seu naixement.
En el text i fulletó adjunts trobareu més informació sobre el particular.
El que sí volem insistir en què ens agradaria comptar amb la vostra companyia i que us pugueu fer ressò pels vostres mitjans d’aquesta nova iniciativa per a celebrar aquesta efemèrides. 
Una abraçada ben forta
Antoni Luis i Planas – Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES

El proper 23 d’octubre, a tan sols quinze dies justos del centenari del naixement de Jordi Arenas i Clavell que tractem de commemorar malgrat tots els entrebancs que la crisi sanitària ens imposa, l’Associació Sant Lluc per l’Art junt amb una colla d’amics, exalumnes , familiars i alguna entitat, obrim les portes d’una exposició a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró el Maresme, en la que retem homenatge a la figura de l’enyorat mestre.

Per a tal fet hem aplegat fins a vint-i-.cinc  obres de Jordi Arenas que actualment estan en mans d’aquest grup que generosament les ha cedit per a dur a terme aquesta remembrança.

L’exposició està emmarcada sota el títol de “ OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES” i, com ja hem dit obrirà les portes el proper divendres 23 d’octubre i romandrà oberta fins el 29 de novembre i amb aquesta mostra l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró s’afegeix a la nombrosa llista d’activitats proposades per a celebrar el centenari de Jordi Arenas, tot i que la pandèmia ha anat endarrerint moltes de les previsions que esperem que gradualment es puguin anar duent a cap.

El nostre reconeixement cap a totes i tots aquells que ens han cedit una o més obres per a poder realitzar aquesta exposició i a totes aquelles persones, amics i amigues, que ens han ajudat en el recull i transport de les obres així com el muntatge posterior.

Les obres presentades recorren la temàtica més abundant de Jordi Arenas : el retrat, els temes figuratius i el paisatge ( principalment marines ), acompanyat d’un extraordinari bodegó pintat de quan Jordi Arenas comptava tan sols quinze anys, que ja prefigurava el seu futur artístic en el que va excel·lí i del que tindrem aquesta modesta mostra que compta amb el valor poc usual de què no pot ser habitualment contemplada en un museu, doncs està ben instal·lada i admirada en llars i espais privats.

Únicament ens resta convidar-vos  a visitar aquesta exposició singular que estarà a l’abast de tots nosaltres en els dies i hores indicats en el fullet adjunt.

Al mateix temps també us demanem que us feu ressò de l’exposició dins del vostre entorn i per mitjà dels vostres propis recursos informatius.

Esperem amb il·lusió la vostra grata presència.

Ben cordialment

Antoni Luis i Planas

LLIURAMENT

Moment del lliurament per part de l’activista cultural i crític d’art Pere Pascual “PIC” a l’Associació Sant Lluc, de tres cartells de la seva col·lecció, corresponents a la EXPOSICIÓ COL·LECTIVA “SANT LLUC” dels anys 1972 i 1973.

Agraïm la generositat del gest i la satisfacció de’enriquir la documentació i fons d’art de l’associació, tota vegada que cada cartell és tanmateix un original.

Un cop més moltes gràcies

Moltes gràcies a tots els que heu participat en aquesta edició.Recordeu que l’exposició serà a la planta baixa de la Fundació Iluro i s’obrirà el dia 1 d’octubre

CARME REY

Amb la present us fem arribar el fulletó informatiu de l’exposició de pintures de Carme Rey ” Recerques” a la Salad’exposicions Sant Lluc del Casal Aliança de Mataró, c/Bonaire, 25 baixos, que s’obrirà al públic el dia 25 de setembrea les 18,30 h i que romandrà oberta fins el 18 octubre . 
Carme Rey és una pintora, sòcia de la nostra entitat, que ha participat en diverses col·lectives i que per primera vegada exposa individualment a la nostra sala del Casal. Sota el títol de “Recerques” ens presenta els seus treballs en què vaconsolidant el seu camí com artista .
Com sempre esperem que vulgueu visitar aquesta interessant exposició i que, al mateix temps, us en feu ressò  en elsvostres mitjans i entorn. 
Agraint-vos per endavant la vostra assistència, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment

PERE ANGLADA

Ens complau assabentar-vos que el proper divendres 18 de setembre obrirem una nova exposició a l’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró i el Maresme. Pl. de Can Xammar, 2, de Mataró.
L’autor de la mostra que presentem és en Pere Anglada, responsable en cap de la il·luminació escènica del Grec i del Mercat de les Flors.
En aquesta ocasió ens presenta, tal com ens explica el propi autor, el seu treball LIGHTING FROM THE DARKNESS ( Il·luminant des de la foscor ) que sota el format i/o la tècnica  de fotografia ens mostra la seva creació de pintar amb llum, des de la foscor total, durant un temps d’exposició de 30 segons, amb pinzells de llum ( llanternes de diferents mides i colors ) amb els que va pintant sobre els objectes o models. Sense cap retoc posterior.
L’exposició romandrà oberta des del 18 de setembre fins l’11 d’octubre de 2020 en els horaris indicats en el flyer adjunt.
Esperem que aquesta exposició mereixi el vostre interès tant en visitar-la com en fer-ne ressò gràcies als vostres mitjans i entorn.
Agraint-vos per endavant la vostra visita, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment
Antoni Luis, Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

L’ 1 d’octubre tornarem a exhibir a l’ Ateneu de la Fundació Iluro, la nostra
tradicional mostra col·lectiva amb la que inaugurem la temporada artística.
Ateses les circumstàncies d’enguany, l’actual edició comença més tard que de
costum però amb la mateixa intensitat, si no més, que en darreres
convocatòries.
Creiem que l’art ha de confiar en poder manifestar-se i exhibir físicament,
presencialment, sense menystenir la funció divulgativa de les xarxes, però
posant l’accent en l’experiència emotiva de l’admiració de les obres en directe.
El gruix de seguidors i seguidores, participant en aquesta tradicional col·lectiva,
permeten gaudir, tan els autors i autores com el públic, d’aquesta rica
representació .
Aquest any l’artista convidat és el recent traspassat Josep Maria Gomis a qui
ens fa especial emoció dedicar-li la present mostra.
També recordarem amb afecte en Josep Serra i en Lluís Jubinyà que havien
participat en diverses ocasions i que aquest any ens han deixat.
Per motius del tancament de les escoles no vam poder lligar la presència dels
joves estudiants de batxillerat artístics de la nostra ciutat, però esperem que
reprendrem aquest apartat en la propera edició.
Aquesta Sant Lluc és per a tots nosaltres.

· Exposició Francisco Lamela

Ens complau fer-vos saber que el proper divendres 21 d’agost posarem en marxa una nova exposició a la Sala d’Exposicions Sant Lluc del Casal Nova Aliança, c/ Bonaire, 25 baixos, de Mataró.
En aquesta ocasió la mostra anirà a càrrec de Francisco Lamela, soci nostre, que, sota el títol de “Puntillisme extrem”ens presenta la seva primera exposició individual amb un varietat dels seus elaborats treballs fets ambla tècnica del puntillisme a la ploma amb resultats sorprenents.
L’exposició s’inicia el 21 d’agost i romandrà oberta fins el 13 de setembre .
Ens agradaria que poguéssiu visitar l’esmentada mostra i que tinguem l’ocasió de poder compartir aquest plaer amb vosaltres i l’artista, tot pregant-vos que us en feu ressò en el vostre entorn i amb elsvostres mitjans.
Agraint-vos una vegada més la vostra atenció, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment
Antoni Luis i Planas. Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

·  Punts de Llibre

Benvolguts consocis i consòcies
Com a President de l’Associació vull fer-vos patent el reconeixement de tota la Junta i el meu propiper haver estat tan generosos a  participar en aquest esdeveniment especial, com ho ha estat aquestany, l’exposició de punts de llibre, doncs heu contribuït en escreix a fer que aquesta mostra, que enguany tenia el caràcter de solidària amb la crisi de la pandèmia, hagi estat tot un èxit tant en l’aspecte artístic qualitatiu com quantitatiu. El mèrit de tot plegat ha estat vostre i cal que aquestgest, com a mínim , sigui preuat com es mereix.

Per a la vostra informació us passem les dades en xifres d’aquesta exposició :

290 punts de llibre exposats

73 artistes participants

90 punts de llibre venuts

2630 Euros recollits que aniran a l’Hospital de Mataró.


Moltíssimes gràcies, novament, a totes i tots.
Amb tot l’afecte,
Antoni Luis i Planas
President de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró 

·  Taller de dibuix: Com les mides de l’espai on es realitza el taller  no permeten  guardar les distàncies obligatòries marcades per sanitat el Taller de Dibuix  s’atura  temporalment fins que sanitat  marqui la normativa per reprendre l’activitat.

·  Diari del confinament: Molts de vosaltres ja hi participeu i ja heu facilita la informació de les vostres obres,  moltes gràcies.  Els que n’heu penjat més de dos, la setmana vinent us direm quines són les que haureu de portar. 

·  Els que encara no heu participat, i teníeu la intenció de fer-hoel 19 de juliol s’acaba el termini perquè pengeu a INSTAGRAM  dibuixos que hagueu fet durant el confinament; els heu d’etiquetar amb #AvuiHoDibuixo i #entitatsdesdecasa.  Si algú no té instagram m’ho fa arribar i ho penjarem nosaltres.

        Ja estem treballant en la preparació de l’exposició , us informarem d’on i quan  es realitzarà , de  moment  tenim més de 120 participants. Estem molt contents !!!

Moltes gràcies a tots!

AVANTATGES DE COMPRAR AL COMERÇ DE MATARÓ

Benvolgudes,      

Benvolguts,

Som Negoci Empresa Mataró (NEM), l’associació de comerç i serveis de Mataró. Us volem presentar una proposta que us pot beneficiar a vosaltres com a empresaris i als empleats en plantilla de la vostra empresa.

Amb motiu de la situació que estem vivint amb el COVID-19, el comerç local i serveis de la nostra ciutat és el que està patint més, molts d’ells ha hagut de fer el tancament obligatori pel Reial Decret de l’Estat durant aquest període. És per això que volem fomentar la compra i que la major part dels vianants comprin al comerç local per la importància que té i donar vida a la nostra ciutat de Mataró.

Us volem oferir una targeta a tots vosaltres perquè en el moment de fer les vostres compres també us pugueu beneficiar amb descomptes, promocions, etc… , Un cop el comerç i servei torni a obrir les seves portes amb aquestes targetes podreu anar a comprar a qualsevol negoci que estigui adherit al Club de Compres,  fes clic 👉  AQUÍ (per veure els negocis)

Ompliu aquest formulari de sota i et farem arriba la teva targeta de forma virtual i/o fisca a la vostra empresa perquè pugueu fer les compres amb promocions i descomptes especials.

Salutacions!

Lia Barot

Resp. Dinamització Comercial


c. Sant Benet 43, loc. 1. 08302 – MATARÓ. Tel. 93.796.03.51  

www.nem.cat