Agenda del soci

A poc a poc anem avançant en la nova normalitat que esperem que cap rebrot aturi , en aquest context  anem tancant i obrint noves  propostes. 

·  Punts de Llibre:  L’exposició ha quedat molt maca . Us animem a visitar-la i que feu de prescriptors recomanant-la a tots els  vostres amics perquè la visitin i comprin punts: perquè els artistes heu  estat molt generosos,  perquè són molt macos, perquè estan molt bé de preu i PERQUÈ EL TOT EL PRODUCTE DE LA VENDA VA A L’HOSPITAL DE MATARÓ. Els responsables  ens ho han agraït i la visitaran. La recollida/retorn  de punts de llibre, tant els que s’han venut com els que no, es farà els dies 3 i 4 d’agost de les 17 a les 20:30 al Casal . Bonaire 25 Mataró. Ja us avisarem.

·  Col·lectiva Sant Lluc:  a l’Ateneu Fundació Iluro, c/ La Riera, 92 – MATARÓ de l’1 d’octubre al 8 de novembre de 2020. Ja podeu consultar les bases, les obres s’han de portar a l’Ateneu els dies 7 i 8 de setembre

·  Taller de dibuix: Com les mides de l’espai on es realitza el taller  no permeten  guardar les distàncies obligatòries marcades per sanitat el Taller de Dibuix  s’atura  temporalment fins que sanitat  marqui la normativa per reprendre l’activitat.

·  Diari del confinament: Molts de vosaltres ja hi participeu i ja heu facilita la informació de les vostres obres,  moltes gràcies.  Els que n’heu penjat més de dos, la setmana vinent us direm quines són les que haureu de portar. 

·  Els que encara no heu participat, i teníeu la intenció de fer-hoel 19 de juliol s’acaba el termini perquè pengeu a INSTAGRAM  dibuixos que hagueu fet durant el confinament; els heu d’etiquetar amb #AvuiHoDibuixo i #entitatsdesdecasa.  Si algú no té instagram m’ho fa arribar i ho penjarem nosaltres.

              Ja estem treballant en la preparació de l’exposició , us informarem d’on i quan  es realitzarà , de  moment  tenim més de 120 participants. Estem molt contents !!!

Moltes gràcies a tots!

AVANTATGES DE COMPRAR AL COMERÇ DE MATARÓ

Benvolgudes,      

Benvolguts,

Som Negoci Empresa Mataró (NEM), l’associació de comerç i serveis de Mataró. Us volem presentar una proposta que us pot beneficiar a vosaltres com a empresaris i als empleats en plantilla de la vostra empresa.

Amb motiu de la situació que estem vivint amb el COVID-19, el comerç local i serveis de la nostra ciutat és el que està patint més, molts d’ells ha hagut de fer el tancament obligatori pel Reial Decret de l’Estat durant aquest període. És per això que volem fomentar la compra i que la major part dels vianants comprin al comerç local per la importància que té i donar vida a la nostra ciutat de Mataró.

Us volem oferir una targeta a tots vosaltres perquè en el moment de fer les vostres compres també us pugueu beneficiar amb descomptes, promocions, etc… , Un cop el comerç i servei torni a obrir les seves portes amb aquestes targetes podreu anar a comprar a qualsevol negoci que estigui adherit al Club de Compres,  fes clic 👉  AQUÍ (per veure els negocis)

Ompliu aquest formulari de sota i et farem arriba la teva targeta de forma virtual i/o fisca a la vostra empresa perquè pugueu fer les compres amb promocions i descomptes especials.

Salutacions!

Lia Barot

Resp. Dinamització Comercial


c. Sant Benet 43, loc. 1. 08302 – MATARÓ. Tel. 93.796.03.51  

www.nem.cat