ART ALS APARADORS

MOSTRA D’ART ALS APARADORS DE MATARÓ

Del 6 al 22 de maig de 2022

Mostra d’art als aparadors

Per tal de difondre i acostar aquest mon al públic general els negocis decoren els seus aparadors amb pintures i dibuixos per tal de convertir per uns dies la ciutat en un museu a cel obert amb col·laboració amb l’Associació Sant Lluc per l’Art.

A més, els museus de Mataró estan oberts i també es fan rutes i visites guiades durant aquests quinze dies a llocs com la vil·la romana de Torre Llauder, el museu arxiu de Santa Maria o la ruta Puig i Cadafalch entre d’altres. La celebració del Museu Obert coincideix amb la 26a edició de la Fira de dibuix i pintura de Mataró.

Els objectius de totes aquestes activitats es difondre i acostar el mon de l’art al públic i també convertir per uns dies la ciutat en un museu obert.