25ª FIRA DE DIBUIX I PINTURA DE MATARÓ

Aquesta serà la primera acció que organitza NEM (Negoci Empresa Mataró) al carrer després de l’esclat de la pandèmia i tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de maig durant tot el dia

En paral·lel, del 14 al 23 de maig es posa en marxa el Museu Obert, una activitat que omplirà la ciutat d’art amb la participació de més 90 establiments comercials

Mataró, 10 de maig 2021 Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la seva primera acció al carrer després de més de 15 mesos aturades per la pandèmia i organitza la 25a Fira del Dibuix i Pintura de Mataró. Dissabte 15 de maig, de 10 del matí a 8 del vespre, la Plaça de l’Ajuntament acollirà un total de 22 artistes que exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una gran galeria d’art.

Després que el 2020 la cita s’anul·lés pel coronavirus, en aquesta edició, que es commemoren els 25 anys des del seu naixement, la fira ha reduït les seves dimensions per poder adaptar-se a les condicions sanitàries actuals d’aforament. Xavier Martin, president de NEM explica que en la seva totalitat “són artistes fidels a la cita i que vindran de tot el territori català amb moltes ganes de mostrar la seva obra després de tants mesos sense poder fer-ho”.

La fira està patrocinada per PINMAT, que a més, organitzarà un concurs a les xarxes socials obert a tota la ciutadania i on es podran guanyar lots de productes de belles arts.