Col·lectiva d’Art 2023 – Artistes participants a la col·lectiva.


Inauguració el 14 de setembre a les 18 hores. Exposició del 14 de setembre al 29 d’octubre de 2023 a la sala d’exposicions de l’Ateneu Centre Cultural – Fundació Iluro.últim recordatori de la “Col·lectiva d’Art 2023“, prevista d’inaugurar el dia 14 de setembre.

Com bé sabeu, la participació és oberta a tots els artistes que ho desitgin i amb varietat de disciplines i propostes. Fem adjunt de les bases. Consulteu-les i llegiu-les bé. Hi ha algun canvi referent a les passades edicions (hi ha canvis, per exemple, en les dimensions de les obres). 

L’exposició ja apareix anunciada a l’Agenda de Cultura de Mataró, amb la imatge oficial; aquest any, de l’escultor Pere Casanovas, l’artista convidat d’enguany: https://www.culturamataro.cat/agenda-cultura/col-star-lectiva-dart-2023

Com cada any, us animem a participar a la gran exposició que inaugura la temporada artística a la nostra ciutat.RECORDEU QUE LA RECEPCIÓ DE LES OBRES ÉS DILLUNS DIA 4 i DIMARTS DIA 5 DE SETEMBRE A L’ATENEU DE LA FUNDACIÓ ILURO. US ESPEREM!

Sobretot, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte!

Benvolguts i benvolgudes,

Si mireu el calendari, ja sabeu que d’aquí a ben poc caldrà començar a engegar les màquines per la propera “COL·LECTIVA D’ART 2023“, prevista entre el 14 de setembre i el 29 d’octubre de 2023 a la sala d’exposicions de l’Ateneu Centre Cultural – Fundació Iluro.

Com bé sabeu, la participació és oberta a tots els artistes que ho desitgin i amb varietat de disciplines i propostes. Fem adjunt de les bases. Consulteu-les i llegiu-les bé. Hi ha algun canvi referent a les passades edicions (hi ha canvis, per exemple, en les dimensions de les obres). 

Ja us podem comunicar, a més, que l’artista convidat d’enguany i imatge de la Col·lectiva serà PERE CASANOVAS, reconegut escultor, de gran exigència tècnica, i artífex de nombroses obres de prestigiosos artistes internacionals. 

Com cada any, us animem a participar a la gran exposició que inaugura la temporada artística a la nostra ciutat.