Posidònia Fest’23

Avui, després de molta preparació, engega el “Posidònia Fest“, on, durant tres dies, es podran visitar les intervencions dels 52 artistes participants.

Volem agrair a totes les persones que hi heu volgut participar. Un agraïment, per tant, a Albert Magne, Albert Pujol, Antoni Luis, Carme Fageda, Carme López, Carme Sanabria, Carme Vives, Catherine Lorthon, Cecilia Morales, David Lloveras, Edu Lopez de Haro, Elisa Schaar, Esther Tenedor, Eva Casado, Francesc- Xavier Llorca, Francisco Cabanillas, Isabel Llaquet, Jordi Santamaria, Josep Malagarriga, Josep Veciana, Lita Palomera, Llucià González Visa, Manel Campaña, Mariano Cabellos, Marta Canals, Marta Casas, Marta Duran, Marta Reniu, Mary Heredia, Michèle Le Pape, Miquel Ortega, Mònica Vilert, Núria Candau, Núria Hurtado, Núria Palomar, Olga Serral, Pau Viader, Pep Tregón, Pepi Guirao, Rafel Codina, Rut Pla del Rio, Santi Díaz, Sergi Rabassa, Sergio Laniado, Sonia Belzunces, Sonia Coma, Sussi Vilaseca, Tania Castellví, Teresa Roig, Txema García, Valentina Sánchez i Valeria LuccioniUs convidem a acostar-vos a veure la proposta, gaudir-la i difondre-la (si feu alguna foto, no us oblideu d’etiquetar-nos a nosaltres i al festival!)

Alhora, us animem a assistir al Festival i donar suport a la cultura local i maresmenca. Per més informació: https://www.posidoniafest.cat/  (*recordeu que els associats que heu participat a la intervenció teniu un codi promocional de descompte que podeu utilitzar). 

Gràcies per haver-nos ajudat a crear un bosc de posidònia amb les vostres creacions! Esperem poder-vos saludar al Port de Mataró!