Jordi Jubany

El proper 27 de maig, al Col·legi d’Aparelladors de Mataró, presentarem una exposició de Jordi Jubany, artista mataroní, que exposa habitualment la seva pintura figurativa a la galeria “El Claustre” de Girona, però que en aquesta mostra que ha preparat per a la present exposició ha fet un tomb radical cap a l’abstracció a fi de poder expressar de forma essencial els seus pensaments, sentiments i valors en relació als moments actuals que ens ha tocat viure. D’aquí el nom de la mostra,” INTRÍNSEC” , que romandrà oberta fins el 19 de juny .
Com sempre ens farà molta il·lusió que vulgueu compartir amb nosaltres aquesta exposició, ja sigui a la inauguració o durant el transcurs de la mostra.
I com sempre, igualment, us quedarem molt agraïts si us voleu fer eco d’aquest esdeveniment dins del vostre entorn i mitjans de comunicació.