El Posidònia Fest convida a l’Associació Sant Lluc per l’Art

L’organització del Posidònia Fest ha ofert a l’Associació Sant Lluc per l’Art, la seva participació al festival de música realitzant un muntatge artístic que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2023. 

Aquest muntatge consisteix en crear un “bosc de posidònia” mitjançant unes lones de 40 cm x 2 metres que aniran penjades a l’aire lliure i entremig de les quals podrà passar el públic assistent.

Si hi esteu interessats a participar només cal que:

1. Passeu a recollir gratuïtament la tela els dies: dimarts 6 o dijous 8 de juny, de 18h a 20h, al local del Carrer de Sant Pelegrí (cantonada Carrer Madoz)

2. Pinteu sobre la tela seguint el vostre estil i la vostra tècnica.

3. El tema és lliure.

4. A la tela hi podeu enganxar, pintar, estripar, cosir…

5. No cal pintar la totalitat de la tela, es poden fer petits detalls o bé centrar la composició en qualsevol part de la roba.

6. No cal tampoc pintar a les dues cares de la tela.

7. Només s’han de complir dues normatives:

1. S’han de mantenir les mides de la tela (40 cm x 2 metres)

2. Només es pot pintar amb els colors propis de la posidònia; per això, el dia de recollir la tela se us lliurarà també una carta de colors.

8. Els dies dimarts 11 i dimecres 12 de juliol, de 18h a 20h, es recolliran les obres acabades al carrer de Sant Pelegrí (cantonada Carrer Madoz). 

Aquesta proposta és només per les persones associades (tant si sou artistes, com si no). Us animen fermament a participar! És una grandíssima oportunitat per fer visible l’Associació i a tots vosaltres en un esdeveniment tant important.

Només per participar, l’organització del Posidònia Fest ofereix un 10 % de descompte en les seves entrades.

Per tal de preveure una planificació del nombre de participants, us demanem que ho feu saber a aquesta adreça de correu confirmant si hi voldreu participarassociaciosantlluc@gmail.com