PUNTS DE LLIBRE 2023

Suposem que heu vist que a la programació anual no hi apareixia l’ exposició de Punts de Llibre de Sant Jordi. Però no patiu!

 El motiu és que hem pensat a convertir-la en un acte puntual d’exposició i venda dels punts de llibre ( i roses), que es durà a terme durant tot el dia de Sant           Jordi.
 Serà en una parada al carrer, juntament amb les altres parades que participen en la Diada de Sant Jordi, i en la que els membres de la junta hi seran presents tot el dia. La parada la muntarem de tal manera que es veuran el punts de tots els  participants. Creiem que és una bona oportunitat de sortir al carrer a mostrar els nostres treballs durant una jornada festiva on hi ha molt moviment de persones que podran veure els punts exposats. Es donarà, per tant, molta més visualització als punts, a través d’una mostra, en gran part, efímera.
 Aquesta activitat serà exclusiva per socis. Els que teniu clar que participareu podeu enviar un correu electrònic perquè anem preveient el muntatge.

   Recordeu:

  • Dos punts de llibre per artista mínim de 2 milímetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada. Si voleu les cartolines  tallades, les  podreu passar a buscar -sense cap cost – a qualsevol dels dos col·laboradors nostres. Estaran a partir del 13 de març
  • Taller d’Emmarcació marcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
  • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mataró

 Els punts de llibre els heu de portar el dia 20 d’abril de les 18 a les 20:30 al local del Carrer Sant Pelegrí. 

        Heu d’indicar a llapis, a darrere de cada punt, el vostre nom i el preu de venda.

        Com sempre, us animem a participar!