NÚRIA GUINOVART

SILENCIS

A la sala del Cateb del 3 de març al 2 d’abril de 2023

 L’exposició “Silencis” de NÚRIA GUINOVART, s’inaugurarà el proper divendres dia 3 de març, a les 19h, a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) (Plaça de Can Xammar, 2). 

Mitjançant el ciment i el quitrà, he pogut expressar tot el que em remou per dins, sentiments i desitjos de gran força i subtilesa, termes que poden semblar contraposats, però que en l’execució resulten elements indissociables.  Les obres demanen una mirada lenta, tranquil·la i sense angoixes, per enriquir-se amb els seus detalls i per capbussar-se en una experiència artística de pura suggestió i evocació

Núria Guinovart

De ben segur que coneixeu a Núria Guinovart, reconeguda i distingida artista, hem gaudit de diversos “tastets” de la seva magnífica obra a la nostra ciutat. Finalment i, per fi, es presenta a la ciutat de Mataró amb una exposició individual, titulada SILENCIS

D’acord a la trajectòria de l’artista i a la voluntat de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró de seguir treballant amb artistes de renom, ens plau fer-vos arribar la corresponent invitació, tot desitjant poder gaudir, amb companyia, de l’obra silenciosa i inesborrable de Núria Guinovart.