COL·LECTIVA   DE PUNTS DE LLIBRE  / SÍNTESI SANT JORDI  

el proper divendres 22 d’abril ( vigília de Sant Jordi ) inaugurem una nova mostra de la tradicional exposició que cada any de les petites obres d’art en format de punt de llibres ( 22 x 6 cm ) que en una extensa gama d’estils i tècniques els nostres artistes associats i associades han creat per a l’ocasió.
Aquesta exposició estarà ubicada a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors, Pl. Xammar nº 2 de Mataró i romandrà oberta fins el 22 de maig. 
Juntament amb aquesta exposició hi figurarà també els treballs de síntesis de la llegenda de Sant Jordi 2022 que en format 18 x 18 cm s’afegeix als treballs dels punts de llibre.
Una exposició que us recomanem de totes i en la que us esperem de tot cor, tot demanant-vos que us feu ressò de la mateixa dins del vostre entorn proper i mitjans de comunicació.

A-  PUNTS DE LLIBRE 2022

Lloc: Col·legi d’Aparelladors

Dates de l’exposició: del 22  d’abril al 22 de maig de 2022

  • Dos punts de llibre per artista
  • Tècnica i tema lliures
  • Suport, cartolina, d’un mínim de 2 milímetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada

Si voleu les cartolines  tallades,ja les podeu passar a buscar -sense cap cost – a  qualsevol dels dos col·laboradors nostres. 

  • Taller d’Emmarcació MarcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
  • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mata

Els punts de llibre els heu de portar els dies 28 o 29  de març de 2022 de les 18 h a les 20:30 h.  al Col·legi d’ Aparelladors.

B. SÍNTESIS DE LA LLEGENDA  DE SANT JORDI  2022

  • Es tracta de representar: pintar, gravar, dibuixar, fotografiar, cosir etc. sintetitzant  UN PETIT  DETALL, el que us agradi més, de qualsevol dels personatges o atributs de: Sant Jordi, princesa, drac, roser/rosa  de la Llegenda de Sant Jordi  
  • La mida de les obres 18 x 18 cm , tallades a sang, sobre cartolina fineta perquè aniran directament a la paret.
  • Recordeu que aquestes creacions, a banda d’exposar-les, serviran per participar a les activitats de Sant Jordi que programa Cultura Mataró.
  • Recordeu que haureu de fotografiar la vostra obra  i publicar-la  el 23 d’abril al vostre INSTAGRAM amb l’ etiqueta  @santllucmataro 

        Les obres les recollirem els mateixos dies i hores dels PUNTS de Llibre  i també seran exposades a  a Aparelladors Per tal que, també, des l’Instagram de Sant Lluc puguem compartir les vostres creacions  envieu la foto de l’obra per whatsapp , abans del 20 d’abril de 2022  tel 686303729. Publicarem les fotos al nostres Feed i Stories  d’Instagram Espero que us animeu i tornem a emplenar Aparelladors….