JOSEP MALAGARRIGA

Ens complau informar-vos de la propera exposició que la nostra Associació inaugurarà a la Sala Casal al c/ Bonaire, 25 baixos de Mataró, sota el títol » EXPOSICIÓ DE TÈCNIQUES PICTÒRIQUES TRADICIONALS» en la que es presenten les obres que JOSEP MALAGARRIGA – artista resident a Vilassar de Mar – va realitzar durant el període de confinament per la pandèmia del coronavirus COVID 19. Una mostra que ja ha exposat en altres espais com la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar i  la Biblioteca de Can Manyer a Vilassar de Dalt i que va lligada al llibre que – el dia de la inauguració – l’artista ho aprofitarà per a presentar : el «MANUAL DE TÈCNIQUES PICTÒRIQUES «, entès com una guia pràctica per a estudiant si professionals de les arts plàstiques i dissenyadors. Josep Malagarriga  ha estat professor de visual i plàstica a les escoles Pérez Sala, Del Mar i l’Institut Vilatzara. L’any 1992 va col·laborar a la fundació de VILASART. Aquesta exposició romandrà oberta del dia 1 d’abril fins al 24 del mateix mes i ens agradaria poder comptar amb la vostra grata presència i que , com sempre, ens ajudeu a fer-nos de ressò dins del vostre entorn i mitjans de comunicació.