» AL LÍMIT DEL BOSC «

Per la present ens plau convidar-vos a l’exposició » AL LÍMIT DEL BOSC »  que és una mostra col·lectiva de tres artistes amigues ,MARTA DURAN, MICHELE LE PAPE I ESTHER TENEDOR que s’inaugura el 18 de febrer proper i romandrà oberta fins el 13 de març.
Com elles mateixes diuen :  » Som tres Artistes Plàstiques que volem deixar clar amb aquesta exposició AL LÍMIT DEL BOSC que, en la nostra interpretació de la Natura hi ha quelcom més que la bellesa de l’indret, hi ha també la intenció de fer un clam davant la problemàtica de l’abandonament del camp, encara que també això tingui elements beneficiosos per els animals, sobretot per els insectes. La representació de la Natura ha estat la font d’inspiració com a punt de partida per aquesta exposició, però també les inquietuds i amistat que ens uneixen. Esperem que arribi així al cor de l’espectador » No cal que afegim res més a aquest precís comentari, llevat que la traducció artística de tota aquesta motivació es podrà veure en l’anunciada exposició, a la que us hi esperem per poder veure’ns i saludar-nos.
També ens agradaria que en la mesura del possible ens ajudeu a fer-vos ressò d’aquesta mostra dins del vostre entorn i mitjans de comunicació propis.