JOAN DE LA OSSA

PALIMPSESTO

La present és per a convidar-vos a la propera exposició que tindrà lloc a la Sala d’Exposicions Sant Lluc del Casal Aliança de Mataró.c/ Bonaire, 25, baixos. En aquesta ocasió tenim el plaer de presentar-vos al reconegut pintor Joan de la Ossa qui, per a celebrar el seu 41è aniversari de laseva primera exposició al Casal Aliança, ha volgut retornar a aquest espai presentant-nos una mostra que és un recull de les sevesobres que inclou la seva recent producció, sempre fidel al seu estil perfeccionista i surrealista que ressalta amb la depurada tècnicade la que sempre fa gala.Com sempre us hi esperem a visitar l’exposició que romandrà oberta des del 14 de gener fins el 6 de febrer   i us agrairem que vulgueufer-vos ressò d’aquest esdeveniment dins del vostre entorn i mitjans de comunicació propis.