LÍDIA FANÉ · ÒSCAR CERVANTES

Ens complau informar-vos que ,gràcies a la col·laboració amb el col·lectiu ALTERARTE i el  CENTRE FORMACIÓ PREVENCIÓ ( CFP ) , el proper  divendres dia 3 de desembre inaugurem una exposició a la Sala d’Exposicions Sant LLuc del Casal Aliança de Mataró ambels treballs de LÍDIA FANÉ i ÒSCAR CERVANTES que són membres de l’esmentat col·lectiu  que han volgut participar conjuntamenti amb molta il·lusió en aquesta interessant exposició que romandrà oberta fins el 9 de gener de 2022 i  que representa una mostramés de la lloable labor formativa i artística que du a terme Alterarte . 
Com sempre esperem gaudir de la vostra presència i també volem demanar-vos la vostra col·laboració perquè us feu ressò dinsdels vostre entorn i també amb els vostres mitjans de comunicació .
Agraïts per endavant per la vostra assistència, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment