RE-ANIMAR

divendres 22, inaugurem a la sala Casal l’exposició RE-ANIMAR

A partir de les 18:30 podrem veure aquesta interessant i diferent proposta. Estarà fins el 22 de juny.

  • Re-animar és un projecte d’art  interdisciplinar portat a terme pel Departament de Música de l’Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt des de l’any 2018. 
  • Re-animar acosta l’art contemporani als alumnes a través de la creació artística (plàstica, musical i literària). A partir d’objectes trobats en tres àmbits (muntanya, mar i poble), els alumnes construeixen per grups, obres plàstiques que serveixen d’inspiració per a la creació de partitures musicals i microrelats. 
  • Al llarg del procés s’estableix un diàleg amb els artistes plàstics Mònica Campdepadrós i David Abrodos i amb el compositor contemporani Gerard Valverde per guiar i assessorar els alumnes. El projecte culmina exposant les obres creades i escoltant les músiques mitjançant un link que s’obre a partir d’un codi QR. 
  • Aquest projecte ha estat guardonat amb un dels Premis Baldiri Reixac de la categoria estímul l’any 2019 i s’ha presentat a les segones  Jornades d’Innovació Pedagògica a la UAB el maig del 2019 i al Màster per a Professorat