MÁXIMO ALMEIDA

«LITURGIA», Del 18 de setembre al 10 d’octubre de 2021 al Col·legi d’Aparelladors, Pl. Xammar, 2 Mataró

LITURGIA, olis i grafit de Máximo Almeida

El dissabte, 18 de setembre, obrirem portes de la que serà la primera exposició amb la que començarem la temporada 2021 – 2022.
Aquest fet tindrà lloc a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró en la que el protagonista serà Màximo Almeida y les obres, dibuixos i pintures, de la seva mostra que ha anomenat » Liturgia»  i que romandrà oberta fins el 10 d’octubre . 
Per a parlar d’aquesta exposició manllevem les paraules del seu autor que transcrivim tot seguit : » LITURGIA es una recopilación de trabajos realizados en los últimos tres años, obras en grafito y al òleo, en donde hay una visión monocromática de la realidad a la búsqueda de caminos exteriores que se tornan interiores, tangibles e intangibles, la naturaleza y el ser, lo profano y lo mundano al encuentro de una «sinergia» colectiva. «El verdadero progreso avanza silencioso y persistentemente, sin pevio aviso » . San Francisco de Asís . 

«Esperem i desitgem poder-vos saludar durant el decurs d’aquesta exposició que us recomanem i, com sempre, us agraïm per endavant que ens feu ressò dins del vostre entorn i àmbits propers així com en els vostres mitjansde comunicació. 


Molt cordialment
Antoni Luis i Planas. Associació Sant Lluc per l’Art Mataró