FRANCESC BAS

RATLLATS

Del 22 d’octubre al 14 de novembre de 2021 al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes  Tècnics de Mataró

Gràcies a l’esforç de la seva esposa, Quima Romero, ens ha estat possible muntar una exposició que ens donarà a conèixer un tastbreu però intens de  dues de les  vessants artístiques de Francesc Bas : el disseny gràfic i el dibuix.
Francesc Bas fou un dels exponents del disseny català en les dècades del seu ressorgiment i que aconseguí ressò local i mundial. Iquan havia d’omplir hores mortes fora de l’estudi també feia incursions cap el món del dibuix amb diverses versions que, senseabandonar la base del dibuix, entraven de ple en l’abstracció. En el propi muntatge de l’exposició hi ha la representació d’ambdues formes .
Però per a fer-nos una idea més precisa us aconsellem que llegiu el plafó que junt amb el flyer us adjuntem.
Una vegada s’han aixecat els límits dels aforaments permesos hem tornat ha reprendre l’acte de presentació de les exposicions com jateníem per costum, llevat de mantenir l´ús de la mascareta i la higiene de les mans, si bé encara no se serviran refrigeris. 
Finalment, aprofitem per posar en el seu coneixement que per al proper 11 de novembre a les 7 de la tarda hi haurà una conferènciade Pere Fradera, dissenyador i professor, que versarà sobre el disseny dins del context en què Francesc Bas va formar-ne part. No caldir que us hi esperem, atès el prestigi del conferenciant i l’estreta relació amb el tema i l’exposició que l’envolta.
I finalment, reiterar-vos la nostra invitació i dir-vos que esperem poder gaudir de la vostra presència en aquest acte i durant el decurs de l’exposició. També aprofitem l’avinentesa per demanar-vos, com sempre, que us feu ressò d’aquesta mostra i elsdiversos actes d’inauguració i conferència dins del vostre entorn i mitjans de comunicació propis.