COL·LECTIVA 15×15 // 2020

Us presentem el fulletó de la nostra propera exposició a l’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró. Es tracta de la tradicional «Col·lectiva 15 x 15 «, d’obres d’aquest format que, per raons de seguretat i també a l’alta participació ( 76 artistes ) hem traslladat a la seu del Col·legi d’Aparelladors, en lloc del Casal Aliança on era costum fer-la, però que , per la normativa actual, se’ns ha fet petita per a convocatòries d’aquesta mena.Com sempre que els participants treballen en aquests formats reduïts ( el mateix passa amb el format de punt de llibre ) els resultats són esperonadors i satisfactoris i donen fe de les qualitats tècniques i creatives del nostre col·lectiu. Tal com indica el fulletó adjunt, aquesta mostra obrirà les portes el proper 4 de desembre de 2020 i romandrà oberta fins el 10 de gener de 2021, circumstància que fa de bon aprofitar per , ara que ja tenim el Nadal i la diada de Reis a tocar, optar per regalar art en un format i preus assequibles. Com sempre , volem dir-vos que estarem molt complaguts si veniu a visitar-nos  i us demanem, tanmateix, que us feu ressò d’aquest esdeveniment dins del vostre entorn proper.