ART EN VIDRE

ARTESANS I ARTISTES, Comissariat per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martinez. Del 9 de juliol a l’1 d’agost de 2021 al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró

El proper divendres 9 de juliol obrirem portes de la darrera exposició de la temporada 2020-2021 a l’espaidel Col·legi d’Aparelladors de Mataró amb la mostra » ART EN VIDRE – Artesans i artistes »  comissariada per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martínez, dins de la col·laboració amb l’Associació Vidre Bufat,que en són els organitzadors.Aquesta mostra romandrà oberta fins l’1 d’agost. Com activitat complementària, l’endemà de l’obertura, el dia 10 de juliol , tindrà lloc una demostració detalla en vdire a càrrec de Ramon Artigas que es farà a l’espai obert de la plaça de Can Xammar, davant mateixdel Col·legi d’Aparelladors, en l’horari que indica el cartell que adjuntem.
Tal com ens indica Marcel Estrems, » En l’exposició «Art en Vidre» es podran veure obres dels artistes MartaDuran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats d’una o altra manera en el món del vidre.Al seu costat obres dels artesans de la cooperativa i dels seus descendents, peces fetes amb diferents tècniques,cap en la tècnica del bufat, però algunes sí  amb la canya de vidrier, altres com pintura sobre vidre, vidre a laflama, fussing i creacions amb vidre reciclat.Aquesta exposició vol ajudar a posar de manifest que » Mataró és , i ha de ser, una ciutat vidriera » «Esperem poder saludar-vos en aquesta interessant exposició i, com sempre, us agraïm per endavant que ens feu de ressò dins del vostre enton i àmbit proper així com en els vostres mitjans de comunicació.