_DINS

Col·lectiva de dibuix:

Esther Aliu, Màximo Almeida, Roser Busquets

Teresa Roig, Luisa M. Segura i Josep Manel Vegas

Comissària : Teresa Roig

Del 26 de febrer al 28 de març de 2021

Aquesta mostra col·lectiva de dibuix força heterogènia, a cura de Teresa Roig, qui també hi participa com a artista, té en comú el títol de l’encapçalament de l’exposició ( ­_DINS ) que és el subtil nexe que enfila les diverses formulacions, tècniques i estils de cadascun dels participants entorn a la particular forma d’expressar i explicar la visió o la idea que, sota el lema de _DINS, ha estat instigada o inspirada pel confinament , la reclusió, el tancament dins de la bombolla que la pandèmia ens ha imposat de manera forçosa.

Hi ha treballs de dibuix que són ja una obra total per si mateixos, en tant que n’hi ha d’altres que són una formulació, una estructura bastida cap una obra posterior. Altres peces defineixen un interior mínim reclòs en un pot de vidre i altres adrecen la mirada cap a la persona que es mou per casa, o els objectes quotidians que ens envolten, en contrast amb aquelles que obren una finestra per mirar de dins cap a fora, cap el futur encara que estiguem envoltats de parets.

En definitiva, però, serà cada visitant de la mostra qui traurà les seves conclusions a partir de la contemplació d’uns plantejaments honestos i molt personals que identifiquen cada obra amb llur autor o autora i la reflexió abocada en cada dibuix.

Desitgem que tothom pugui gaudir d’aquesta mostra que ha estat muntada amb molta cura i on us hi esperem com sempre.

ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L’ART MATARÓ