Pep Tregón

«fang tasia»

Del 24 de juliol al 16 d’agost de 2020

Sala d’exposicions Sant Lluc / Casal de la Nova Aliança

De dijous a dissabte, de 18:30 a 20:30 h Diumenges i festius d’11:30 a 13:30 h

Malgrat que es tracta de la primera exposició individual, desprès d’haver-ne realitzat de col·lectives, l’obra que avui ens presenta Pep Tregón amb les sèries de màscares, bolets, fulles i animals imaginaris, ens mostra que estem davant d’un artista que coneix l’ofici, encara que fins ara ha estat reclòs com un ermità treballant en silenci, però amb voluntat d’investigació.

Els convido a passejar-se per entremig dels camins subterranis, els somnis amagats, els oracles silents, els laberints de passió i així dialogar amb aquest “novell” artista. Enhorabona per aquesta primera exposició i esperem que no trigui tant de temps a fer la segona, la tercera…

J.M. Calleja

El barro es materia, es fundamento, es origen, es emoción, es fantasia…..que el artista transforma, y moldea, y a través de él nos muestra las huellas de sus recuerdos…..

J.L. Martínez