PUNTS DE LLIBRE 2020

L’exposició “ Punts de Llibre” és una fita ben arrelada dins de la programació de mostres col·lectives de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró, en la que hi participen una seixantena llarga dels seus socis i sòcies pels vols de Sant Jordi.

Enguany, a causa de la Covid-19 , hem pres la decisió de muntar aquesta col·lectiva a la segona planta de l’Ateneu de la Fundació Iluro , que hem llogat per a la ocasió, amb la clara consciència de què necessitem un espai més folgat que pugui encabir el nombre de participants i visitants  amb l’esperit de represa de l’activitat artística i expositiva que la pandèmia havia segrestat i que una mostra popular pot representar de manera evident, doncs ocasionalment comptarà, en general, amb més punts de llibre per participant.

Agraïm, com sempre, la col·laboració  desinteressada de Moldumat per aportar 

el cartró que serveix per a base dels punts de llibre .

Creiem que el lloc i el temps escollit ( mirant de coincidir amb la nova diada de Sant Jordi que va ser suspesa) són idonis i, d’acord amb els propis participants , hem decidit que el fruit econòmic de les vendes es lliurarà a l’Hospital de Mataró, per a la compra de material, com a testimoni modest de la nostra admiració.

Gràcies a tothom.

  • L’exposició Punts de Llibre 2020 s’obrirà el 2 de juliol coincidint amb el mes que “celebrarem” Sant Jordi.
  • Serà al segon pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro ( hem llogat l’espai) i s’allargarà fins el 31 de juliol
  • Si hi ha compra de punts de llibre, els diners de les vendes es destinaran/ lliuraran a l’ Hospital de Mataró per la compra de material.