Diari il•lustrat del confinament

L’Associació Sant Lluc per l’art amb la col·laboració del taller d’arts plàstiques Amalia17 de Mataró engega una iniciativa per a realitzar un diari il·lustrat del confinament.

L’Associació Sant lluc per l’Art i el taller d’arts plàstiques Amalia17 de Mataró engeguen una iniciativa per relitzar un diari virtual on els nens i nenes dibuixin el seu confinament. Per participar només cal penjar els dibuixos a Instagram amb les etiquetes:

#AvuiHoDibuixo #entitatsdesdecasa #confinatsllucmataro

El dibuix és una eina d’expressió que permet fer emergir sentiments i compartir-los quant les paraules no són suficients o els sentiments les bloquegen. L’art pot ser un canal de comunicació alternativa que pot ajudar-nos a connectar amb els nostres sentiments i a la vegada ajudar-nos a mantenir la calma i la concentració en aquests moments que tant ho necessitem.

Ens agradaria que els nens ens mostrin el seu món en l’àmbit més íntim i ho facin amb una instantània gràfica d’un instant o un dia concret, per tal de col·laborar en la creació d’un diari col·lectiu.

El taller d’art Amalia17 de Mataró farà dues sessions en línia gratuïta cada dilluns fins que acabi el confinament, per ajudar els nens amb els seus dibuixos, proposar idees i oferir un espai de trobada pels joves artistes. Nomes cal enviar un correu a infotallers@amalia17.com per inscriure’s.

Amb una selecció dels dibuixos etiquetats a instagram amb els tres hastags l’Associació Sant Lluc organitzarà una exposició per celebrar la fi del confinament.