PUNTS DE LLIBRE 2023

Benvolguts,

Ens posem en contacte amb vosaltres per agrair a totes les persones que vau participar en la “prova” de treure l’habitual exposició de “Punts de llibre” de la sala al carrer, amb la proposta “Traiem els punts al carrer! Punts de llibre d’autor“.

La prova no només va funcionar sinó que va resultar ser un èxit. La parada, situada a La Riera, va rebre moltíssimes visites i, alhora, es van fer moltes vendes.

Els que vau passar a saludar vau poder comprovar com la parada sempre va estar plena de visitants, curiosos i compradors. Volem destacar, alhora, la bona acollida per part del públic jove. Des de l’Associació seguirem treballant per acostar l’Art a la ciutat i per incloure-hi els joves. Atenció! Per recollir els punts de llibre (*o els diners, en el cas que hagueu venut, cosa que us comunicarem en un altre correu), s’ha de passar pel Col·legi d’Aparelladors (CATEB) en horari d’obertura de la sala d’exposicions (durant l’horari d’obertura d’oficina dels matins, la secretària no tornarà punts ni donarà diners):

Dijous, divendres i dissabte de 18:30 a 20:30

Diumenges d’11:30 a 13:30

Preferiblement, abans de la finalització de l’exposició “Gravats” d’Eduard Huertos (14 de maig de 2023).

Si algú té algun inconvenient per poder passar, siusplau, que ens ho faci saber i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

Una vegada més, enhorabona a tothom i gràcies a les més de cinquanta persones que vau participar a la proposta. Ens retrobem l’any vinent! Visca Sant Jordi!

Benvolguts,

L’Associació Sant Lluc per l’Art organitza una nova mostra de “Punts de llibre d’autor”, per celebrar la Diada de Sant Jordi.

Aquest any, però, l’exposició surt al carrer i es transforma en una parada de venda de punts de llibre i roses. Els artistes associats a l’entitat han adaptat les seves peces, obres i creacions per transformar-les en punts de llibre únics.

Ens trobareu diumenge 23 d’abril, a partir de les 9 del matí, a La Riera, número 57.

Per cada compra de punt de llibre es regalarà una rosa

https://www.culturamataro.cat/agenda-cultura/traiem-els-punts-al-carrer-punts-de-llibre-dautor

Us esperem!

RECORDEU!!

            Que aquest any l’exposició de punys de llibre  serà un  acte puntual d’exposició i venda dels punts de llibre ( i roses), 

            que es durà a terme durant tot el dia de Sant  Jordi, 

  Aquesta activitat es  exclusiva per socis. Els que teniu clar que participareu podeu enviar un correu electrònic perquè anem preveient el muntatge.

  Recordeu:

  •    Dos punts de llibre per artista mínim de 2 milímetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada

         Si voleu les cartolines  tallades, les  podreu passar a buscar -sense cap cost – a qualsevol dels dos col·laboradors nostres. Estaran a partir del 13 de març

  • Taller d’Emmarcació marcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
  • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mataró

Els punts de llibre els heu de portar el dia 20 d’abril de les 18 a les 20:30 al local del Carrer Sant Pelegrí. 

        Heu d’indicar a llapis, a darrere de cada punt, el vostre nom i el preu de venda.

        Com sempre, us animem a participar!

 

Suposem que heu vist que a la programació anual no hi apareixia l’ exposició de Punts de Llibre de Sant Jordi. Però no patiu!

 El motiu és que hem pensat a convertir-la en un acte puntual d’exposició i venda dels punts de llibre ( i roses), que es durà a terme durant tot el dia de Sant           Jordi.
 Serà en una parada al carrer, juntament amb les altres parades que participen en la Diada de Sant Jordi, i en la que els membres de la junta hi seran presents tot el dia. La parada la muntarem de tal manera que es veuran el punts de tots els  participants. Creiem que és una bona oportunitat de sortir al carrer a mostrar els nostres treballs durant una jornada festiva on hi ha molt moviment de persones que podran veure els punts exposats. Es donarà, per tant, molta més visualització als punts, a través d’una mostra, en gran part, efímera.
 Aquesta activitat serà exclusiva per socis. Els que teniu clar que participareu podeu enviar un correu electrònic perquè anem preveient el muntatge.

   Recordeu:

  • Dos punts de llibre per artista mínim de 2 milímetres de gruix, de 22 cm d’alçada i de 6 cm d’amplada. Si voleu les cartolines  tallades, les  podreu passar a buscar -sense cap cost – a qualsevol dels dos col·laboradors nostres. Estaran a partir del 13 de març
  • Taller d’Emmarcació marcArt, Carrer Iluro, 29 , Mataró  
  • Taller de Marcs Moldumat, del carrer Sant Benet de Mataró

 Els punts de llibre els heu de portar el dia 20 d’abril de les 18 a les 20:30 al local del Carrer Sant Pelegrí. 

        Heu d’indicar a llapis, a darrere de cada punt, el vostre nom i el preu de venda.

        Com sempre, us animem a participar!