bon Nadal i un millor any 2023

Em diuen Júlia, però vaig triar Shinkirô (abreujat Shô) com a nom artístic.

La meva obra és una recerca introspectiva de la pròpia identitat, així com l’exploració del cos humà i la pell com a materials artístics. A partir d’aquí, em proposo criticar estereotips, jugar amb tabús i reflexionar sobre certs col·lectius oprimits.

A través de la fotografia, busco noves formes de comunicació captant emocions, somnis, sentiments, formes i colors. Les idees i conceptes de les meves fotografies flueixen dels cossos de les persones representades en els projectes.

La meva principal preocupació és la investigació i l’alliberació del cos humà, i com aquest es manifesta en l’art. En alguns projectes, a més, procuro partir d’una base social i tractar temes relacionats amb la salut mental.

Per últim, un dels meus objectius és gaudir del procés de creació a través de l’experimentació amb materials o la intervenció de les fotos (cosint-les, utilitzant pa d’or, tallant-les, etc.).

Moltes gràcies
Júlia Lladó