COL·LECTIVA 15×15

Bon diumenge, 
El diumenge passat va acabar  la Col·lectiva 2022, estem molt stisfets tant de la vosta participació com la rebuda: hem tingut 3085 visites!!Gràcies a tots!!!

Seguim!

La propera exposició a la que esteu tots convocats  és l’ exposició 15×15 que realitzarem a la Delegació Comarcal del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica ( Col·legi d’Aparelladors)

Us enviem les indicacions ! Atenció que hi ha novetats ….

·         Dates de l’exposició del 16 de desembre al 8 de gener de 2023

·         Suport: l’obra ha de ser sobre paper o cartolina de no més  de 300g. Anirà penjada amb agulles que se situaran en el marge del  cm que s’ha de deixar de cada costat 

·         Tècnica i tema: lliures.

·         Mides: el suport de paper ha de mesurar 17 x 17 cm i , l’obra en sí 15 x 15cm, s’ha de deixar doncs un marge al voltant d’1cm per cada costat. 

·         La recollida de les obres a exposar serà el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2022 , de les 18:00 a les 20:30 h  al carrer Sant Pelegrí cantonada carrer Madoz (baix, peu de carrer) Es pot arribar amb cotxe i parar un moment.

·         El retorn de les obres: serà al mateix lloc els dies 11 i 12 de gener de 2023, de les 18:00 a les 20:30 h.

·         Aquesta edició està oberta a artistes que no són socis.

·         La participació és gratuïta pels socis  i de 10€ pels no socis

El 15×15/ 2022  l’oganitzem com a Mercat d’Art  pre-nadalenc per això és necessari que, quan ens deixeu l’ obra,  ens dieu si la voleu vendre i, si és així, dir-nos a quin preu.

·         Venda d’obra: Hi haurà  venda directa des del  mateix dia de la inauguració. Qui  vulgui adquirir una de  les obres  exposades ho podrà fer directament i emportar-se-la al moment. Al seu lloc hi quedarà un punt vermell.

·         Reserva d’obra: Qualsevol obra reservada s’haurà de recollir com a màxim el 8 de gener, darrer dia de l’exposició

Cordialment

Isabel LLaquet