TRINI GÓMEZ

Ens complau anunciar-vos que el proper dia 1 de juliol inaugurem una nova exposició a la sala d’exposicions del Col·legi d’Aparelladors de Mataró, que romandrà oberta fins el 24 del mateix mes. En aquesta ocasió presentem obra de l’artista TRINI GÓMEZ amb una exposició que titula ” El Pastel, La música, El retrat ” en la que amb la tècnica del pastel , amb la que la pintora es mou còmodament, enfoca la seva mirada cap el món de la música ( músics, instruments, directors, orquestres, solistes … ) sempre tan suggeridor i, en un alta vessant, Trini Gómez es centra en el retrat, un gènere artístic  que l’atrau especialment. Com sempre esperem que pugueu gaudir d’aquesta exposició i, també com sempre, aprofitem l’avinentesa pera demanar-vos que us feu ressò d’aquest esdeveniment dins del vostre entorn proper i els vostres mitjans de comunicació.