Jordi Parera

Per la present ens plau convidar-vos a l’exposició ” EM POSO A PINTAR ”  de Jordi Parera que estarà visible des de l’11 de febrer fins el 13 de març a la Sala d’Exposicions Sant Lluc del Casal Aliança, al c/ Bonaire 25baixos de Mataró.
Es tracta d’un pintor novell que ha decidit donar el pas a pintar i aquesta és la manera com ell mateix ensho explica : ” Arran de les restriccions del Covid em vaig quedar sense  excuses per intentar-ho. Descobrir elsacrílics ho va fer més senzill. La mostra recull obres fetes durant l’any 2021. Tot és nou per a mi i necessito pintar cada dia i triar motius que siguin un repte cada cop.Busco que copiar es transformi en una composició i una harmonia de colors pròpia, és a dir, que l’obra siguipart de mi.A base de pintar i pintar estic aconseguint tenir la confiança de què puc pintar qualsevol cosa i això em portarà a poder crear, penso jo.En definitiva, en un món que prima la productivitat, la pintura em fa intuir que puc aconseguir arribar a la creativitat. Pinto per això. ” Tota una declaració d’intencions.
Com sempre ens complaurà molt poder comptar amb la vostra presència i poder saludar-vos i també aprofitem,també com sempre, per a demanar-vos la vostra col·laboració per a què us feu ressò d’aquesta exposició dinsdel vostre àmbit i mitjans de comunicació propis.