QUIM DASQUENS

Ens plau comunicar-vos que aquest proper divendres dia 21 de gener, al Col·legi d’Aparelladors de Mataró, a les 7 de la tarda inaugurem una nova exposició a la que us hi esperem amb la il·lusió de sempre.
En aquesta ocasió presentem l’exposició ” ISIYOONEKANA ”  ( Invisible en Swahili ) que és una col·lecció de fotografies  obtingudes en els seus viatges arreu del món pel fotògraf QUIM DASQUENS, que en aquesta ocasió ha posat la seva mirada bàsicament sobre les persones, principalment dones, i llurs activitats per a sobreviure, creant un document sensible, bell i corprenedor alhora. 
Quim Dasquens és un fotògraf especialitzat en fotografia de viatges i és organitzador de viatges fotogràfics i tallers, que s’autodefineix com a fotògraf de la natura per vocació. 
La seva experiència professional, però, s’estén a molts altres camps com són el disseny gràfic, la creació de marques, la formació en fotografia i un llarg etcètera que ens fa adonar de les diverses facetes on es mou artísticament i professionalment. 
Ha exposat en diversos espais del nostre país, de l’estat i també a diversos països europeus i està en contacte amb grups com ara el British Journal of Photography i el Worldlife Photography Worldwide, entre d’altres.
Esperant que sigui del vostre interès, us demanem, com de costum , que ens ajudeu a difondre dins del vostre entorn i mitjans de comunicació l’esmentada exposició, a la que ens complaurà saludar-vos, com ho fem ara, ben cordialment.