Col·lectiva 75

IDEES I COORDENADES PER A UNA CULTURA A MATARÓ 2021

Ens plau informar-vos que dins del marc de l’actual Col·lectiva Sant Lluc del 75è aniversari que està oberta a l’Ateneu de laFundació Iluro, hem previst fer una activitat organitzada per la nostra Associació el proper dijous 21 d’octubre a les 7 de la tarda. 
Es tracta d’una ponència d’Eloi Aymerich, productor cultural a Clack, doctor en Comunicació i professor a URL i Tecnocampus UPFsobre el tema “Idees i coordenades per a una cultura a Mataró 2021”.

Després de la ponència hi haurà un debat amb els components de la “fila zero” com són Àgit Baqué, de la Destil·leria,Isaac Candelario, Comissari i responsable dels Espais Volart de la Fundació Vila Casas, Ruth Garcia, historiadora de l’Arti professora a ENTI-UB i Enric Puig Punyet , Director de Santa Mònica.
Com sempre estarem molt complaguts si podeu acompanyar-nos i , també com sempre, us demanem que us feu ressòd’aquest acte dins del vostre entorn i mitjans de comunicació propis.