COL·LECTIVA 15X15 // 2020

Us presentem el fulletó de la nostra propera exposició a l’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró. Es tracta de la tradicional “Col·lectiva 15 x 15 “, d’obres d’aquest format que, per raons de seguretat i també a l’alta participació ( 76 artistes ) hem traslladat a la seu del Col·legi d’Aparelladors, en lloc del Casal Aliança on era costum fer-la, però que , per la normativa actual, se’ns ha fet petita per a convocatòries d’aquesta mena.Com sempre que els participants treballen en aquests formats reduïts ( el mateix passa amb el format de punt de llibre ) els resultats són esperonadors i satisfactoris i donen fe de les qualitats tècniques i creatives del nostre col·lectiu. Tal com indica el fulletó adjunt, aquesta mostra obrirà les portes el proper 4 de desembre de 2020 i romandrà oberta fins el 10 de gener de 2021, circumstància que fa de bon aprofitar per , ara que ja tenim el Nadal i la diada de Reis a tocar, optar per regalar art en un format i preus assequibles. Com sempre , volem dir-vos que estarem molt complaguts si veniu a visitar-nos  i us demanem, tanmateix, que us feu ressò d’aquest esdeveniment dins del vostre entorn proper.

Exposició col·lectiva 15 x 15 //  2020,  exclusiva pels socis de Sant Lluc, i que, aquest any, serà al Col·legi d’Aparelladors de Mataró

Dates de l’exposició: del 4 de desembre de  2020  al 10 de gener de  2021

·         Tècnica i tema: Obra ha de ser sobre paper o suport que es pugui emmarcar amb  passepartout , la tècnica i tema, lliures

·         Mides: L’obra en sí ha de mesurar 15×15 cm.,  com que  hi ha d’haver un marge d’ 1 cm  per cada costat, la peça que heu de portar ha de quedar en 17 x 17  cm. 

·         La recollida de les obres serà els dies 3,4,5, de novembre  de les 16h a les 20:30h a la casa del Carrer Unió, nº 6 de Mataró on hi trobareu un senyal de Sant Lluc. Truqueu i el doneu a en Jaume o la Teresa

·         El retorn de les obres serà al mateix lloc i hores , els dies  14 i 15 de gener 2021

·         Les obres les penjarem emmarcades i l’ emmarcació farà  MOLDUMAT. El passepartout i el marc estan inclosos en els  10 € que abonareu.

IMPORTANT.Quan ens deixeu l’obra ens heu de dir si la voleu vendre i , si és així, dir-nos a quin preu.  

US ANIMEM A PARTICIPAR!!!!!