PUNTS DE LLIBRE 2020

2630 euros recollits

video Fundació Iluro

Benvolguts consocis i consòcies.


Com a President de l’Associació vull fer-vos patent el reconeixement de tota la Junta i el meu propiper haver estat tan generosos a  participar en aquest esdeveniment especial, com ho ha estat aquestany, l’exposició de punts de llibre, doncs heu contribuït en escreix a fer que aquesta mostra, que enguany tenia el caràcter de solidària amb la crisi de la pandèmia, hagi estat tot un èxit tant en l’aspecte artístic qualitatiu com quantitatiu. El mèrit de tot plegat ha estat vostre i cal que aquestgest, com a mínim , sigui preuat com es mereix. 


Per a la vostra informació us passem les dades en xifres d’aquesta exposició :


290 punts de llibre exposats

73 artistes participants

90 punts de llibre venuts

2630 Euros recollits que aniran a l’Hospital de Mataró.


Avui mateix hem informat al gerent de l’Hospital de totes aquestes dades i estem pendentsde fer el lliurament de la recapta i de com es farà.
Quan succeeixen accions com aquesta en què l’art i la solidaritat s’apleguen , cobra certsentit el que des de l’Associació preguem consciència de les nostres arrels associatives i,per tant, socials, en què el valor material de la nostra feina artística adquireix una dimensióque la fa ser més transcendent si cal.
Moltíssimes gràcies, novament, a totes i tots.
Amb tot l’afecte,
Antoni Luis i Planas
President de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró 

www.santlluc.org

http://associaciosantlluc.blogspot.com.es/ 

Facebook @associaciosantllucmataro

Twitter@ASS_SantLluc

Instagram  santllucmataro

L’exposició “ Punts de Llibre” és una fita ben arrelada dins de la programació de mostres col·lectives de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró, en la que hi participen una seixantena llarga dels seus socis i sòcies pels vols de Sant Jordi.

Enguany, a causa de la Covid-19 , hem pres la decisió de muntar aquesta col·lectiva a la segona planta de l’Ateneu de la Fundació Iluro , que hem llogat per a la ocasió, amb la clara consciència de què necessitem un espai més folgat que pugui encabir el nombre de participants i visitants  amb l’esperit de represa de l’activitat artística i expositiva que la pandèmia havia segrestat i que una mostra popular pot representar de manera evident, doncs ocasionalment comptarà, en general, amb més punts de llibre per participant.

Agraïm, com sempre, la col·laboració  desinteressada de Moldumat per aportar 

el cartró que serveix per a base dels punts de llibre .

Creiem que el lloc i el temps escollit ( mirant de coincidir amb la nova diada de Sant Jordi que va ser suspesa) són idonis i, d’acord amb els propis participants , hem decidit que el fruit econòmic de les vendes es lliurarà a l’Hospital de Mataró, per a la compra de material, com a testimoni modest de la nostra admiració.

Gràcies a tothom.

  • L’exposició Punts de Llibre 2020 s’obrirà el 2 de juliol coincidint amb el mes que “celebrarem” Sant Jordi.
  • Serà al segon pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro ( hem llogat l’espai) i s’allargarà fins el 31 de juliol
  • Si hi ha compra de punts de llibre, els diners de les vendes es destinaran/ lliuraran a l’ Hospital de Mataró per la compra de material.