COMENCEM…

El 18 i 25 de juny i el 2 de juliol COMENCEM…3 EXPOSICIONS. 

Sempre que s’acompleixin totes les previsions de desescalada de la crisi del COVID19. Mascareta obligatòria. Gel a l’interior dels espais i seguiu les instruccions dels responsables de les sales.

Pel que fa a nosaltres, estem molt contents de la vostra participació en les diferents propostes on-line que us hem anant  fent  Totes les imatges de les activitats les podeu veure a la nostra nova plana web www.santlluc.org. Per altra banda les activitats que mantenim  o que posem en marxa són: 

 • Seguim amb el  DIARI DEL CONFINAMENT – on , de moment, ja hi tenim més de 100 participants entre socis i no socis. Ja us avisarem de com, quan i on farem l’exposició.
 • L’exposició PUNTS DE LLIBRE, que s’instal·larà al Ateneu de la Fundació Iluro, s’inaugurarà el dia 2 de juliol i es podrà visitar fins el 31 de juliol.
  • Recordeu:
  • a)Els punts de llibre els heu de portar a la casa del Carrer Unió, nº 6 de Mataró on hi trobareu un senyal de Sant Lluc. Truqueu i els doneu a en Jaume o la Teresa.
  • b)  De l ’11 al 18 de juny entre les 10 i les 13h i  les 15 i les 19 hores ( dissabte i diumenge inclosos.)
 • SALA CASAL: La exposició LA COLLA DEL PINZELL , quina inauguració era prevista per el 13 de març i que es va haver de posposar, s’obrirà el dijous, 18 de juny. Les noves dates de l’exposició son del 18 de juny al 12 de juliol.
 • SALA APARELLADORS: El  22 de juny es reprendrà l’exposició  que teníem en curs de CAROLINE BILSON  i que acabarà el 5 d’agost. Del 17 de juliol al 9 d’agost : JOAN ROSELL. Del 15 d’agost  al 6 de setembre  MÁXIMO ALMEIDA
 • COL·LECTIVA SANT LLUC: Com cada any, per setembre a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Aviat  us enviarem les Bases
 • Us avancem que l’exposició Col·lectiva 15×15 – si tota la desescalada va bé – la farem el mes de novembre a MOLDUMAT

   Esperem que continueu tots animats i amb ganes de participar,  com ho heu fet sempre..   Recordeu que si enviei  informació de les vostres activitats artístiques nosaltres les publicitarem; si teniu web  penjarem l’enllaç a la nostra i , finalment,  recordeu enviar el formulari que en ha enviat  el  NEM per gaudir de les ofertes dels  diferents comerços.
   Ens veiem aviat!!

AVANTATGES DE COMPRAR AL COMERÇ DE MATARÓ

Benvolgudes,      

Benvolguts,

Som Negoci Empresa Mataró (NEM), l’associació de comerç i serveis de Mataró. Us volem presentar una proposta que us pot beneficiar a vosaltres com a empresaris i als empleats en plantilla de la vostra empresa.

Amb motiu de la situació que estem vivint amb el COVID-19, el comerç local i serveis de la nostra ciutat és el que està patint més, molts d’ells ha hagut de fer el tancament obligatori pel Reial Decret de l’Estat durant aquest període. És per això que volem fomentar la compra i que la major part dels vianants comprin al comerç local per la importància que té i donar vida a la nostra ciutat de Mataró.

Us volem oferir una targeta a tots vosaltres perquè en el moment de fer les vostres compres també us pugueu beneficiar amb descomptes, promocions, etc… , Un cop el comerç i servei torni a obrir les seves portes amb aquestes targetes podreu anar a comprar a qualsevol negoci que estigui adherit al Club de Compres,  fes clic 👉  AQUÍ (per veure els negocis)

Ompliu aquest formulari de sota i et farem arriba la teva targeta de forma virtual i/o fisca a la vostra empresa perquè pugueu fer les compres amb promocions i descomptes especials.

Salutacions!

Lia Barot

Resp. Dinamització Comercial


c. Sant Benet 43, loc. 1. 08302 – MATARÓ. Tel. 93.796.03.51  

www.nem.cat