LOGO ASLL ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L'ART - MATARÓ
idioma

 

L'ASSOCIACIÓ
Presentació
Història
Organigrama
Estatuts
ESPAIS
Secretaria
Sala al Casal
Col·legi d'Aparelladors
ACTIVITATS
Taller Dibuix al Natural
Pintura a l'aire lliure
Visites i sortides culturals
Exposicions
Cursos i conferències
SERVEIS
Carnet de soci
Espais expositius
Webs i Blogs de socis
Fes-te soci

 

 

 

 

PINTURA A L'AIRE LLIURE

Periòdicament es fan sortides a pintar a l'aire lliure, a imatge de les mítiques del grup de Jordi Arenas, del que bastants assistents en són encara deutors. Es procura fer-ne una al mes.

Es fan tradicionalment els diumenges al matí, amb sortida cap a les 9 de la Plaça de Cuba, per repartir vehicles i assistents, i tornada cap a migdia, per dinar a casa. Generalment són a poblacions o paratges propers (Dosrrius, Òrrius, Sant Mateu, Argentona...) però també se'n fan d'urbanes (el port, Santa Maria, el Callao...)

L'assistència és gratuïta, i cada participant ha d'nar-hi proveït dels estris i material pictòric i alimentici pertinents.

No cal ser un gran artista per participar-hi. Molts cops és precisament un bon mitjà d'iniciació, sense cap més trascendència que la de passar una bona estona fent allò que ens agrada en bona companyia.

Tampoc és imprescindible pintar per assistir-hi. Molts pintors vénen acompanyats, fent la sortida més agradable i distesa.

Les sortides s'anuncien amb antelació, en el programa trimestral d'activitats que s'envia als socis, i al Blog de l'Associació.

pintar 1

 

 

També us podeu fer una idea de com ens ho passem de bé en les fotografies següents:

 

ASSOCIACIO SANT LLUC PER L'ART MATARÓ - c/ Bonaire 25, 2n - 08301 Mataró - e-mail: santlluc@santlluc.org